[VIDEO]”Aaisyah Suka Aiman Tino Ke Sufian Suhaimi?”-Ini Respon Aaisyah Yang Win Habis! Amboi Bukan Main Ye..

Siapa yang tidak kenal lagi dengan si cilik comel putih gebu dan pandai bergaya, Aaisyah Dhia Rana yang menjadi pujaan orang ramai ni kan? Setiap hari ada sahaja telatahnya yang membuat kita geram dengannya.

Sebelum ini, tular dengan video Aaisyah menuduh ibunya Che Ta membeli baju raya sepasang sahaja, sedangkan kita semua tahu kalau Che Ta memang 20 pasang baju rayanya!

Sifat Aaisyah yang pemalu bila bertemu dengan sebarang artis memang tidak dapat disangkal lagi, belakang bukan main menyanyi dan meluahkan rasa suka terhadap artis. Bila berjumpa alahai, malu-malu kucing.

Terbaru menerusi video, Aaisyah ditanya oleh Che Ta untuk memilih Aiman Tino atau Sufian Suhaimi. Ini jawapan Aaisyah yang win habis!

 

Kenapa tak suka Sufian Suhaimi? Sebab dia tunang, tak suka dah..

🤦‍♀️ . #aaishahdhiarana #champchampchampaaisyah

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Aaisyah memilih Aiman Tino dan dengan konfidennya dia menyatakan kalau dirinya adalah girlfriend kepada penyanyi berusia 19 tahun itu. Amboi..

Girlfriend dia kan?

Sebab dia tidak memilih Sufian pula kerana pelantun lagu Di Matamu ini sudah bertunang. Alamak! Dah putus pun Aaisyah oi hehe..

Rata-rata netizen terhibur dengan jawapan Aaisyah yang tak lari seperti orang dewasa ini..

Hahaha echa reject Sufian Suhaimi

Bukan main lagi dia punya confidence gf dia kan!!! Hahaha

Sumber: IG Aaisyah Dhia Rana

KisahDunia.COM