Video Dato siti Nurhaliza cuba berjalan cat walk ala ala model, part last tu yang comel habis.

Video Dato siti Nurhaliza cuba berjalan cat walk ala ala model, part last tu yang comel habis. Tengok model catwalk, saya nak catwalk jugak .. nasib baik last tu tak langgar tiang. hekhek

Sekali sekala ajak adik cashier…

Comel je Dato Siti Nurhaliza cuba berjalan ala ala model tapi yang part last tu mencuit hati ramai pengikut pengikut dato siti nurhaliza dalam laman instagram. Jangan lupa lihat video sampai habis ya.

Makeup by me using @officialsimplysiti #klfw #goldedition shawl by @galeriariani..

VIDEO :

Comel je pujaan hati rakyat malaysia ni kan, jom lihat apa kata pengikut pengikut dato siti nurhaliza dalam petikan komen dalam laman instagram ctdk :

Sian… Tiang tu x bertuah.. Kalau datok terlanggar tiang tu… Tiang tu… Pun.. Amat suka…

Comel cat walk ctdk lemah lembut..

ini kalau catwalk atas pentas baru betul..

Jangan catwalk masuk hati saya sudah lah..

Halu pulis! Saya stress buat mulut herot pun still comel..

Sumber : IG ctdk / rimbabara.com

Apa Kata Anda?