Video Throwback Disaat akad nikah Dato Aliff Syukri dan Datin Shahida, happy anniversary.

Video Throwback Disaat akad nikah Dato Aliff Syukri dan Datin Shahida, happy anniversary, semoga bahagia hingga ke anak cucu ya.

Antara kata kata dan doa daripada petikan komen komen dalam laman instagram dato aliff syukri :

Happy Anniversary Dato&Datin Semuga dipermudahkan segala urusan dan Bahagia berpanjangan hingga ke Jannah 

alhamdulillah sy mndoakn kebhagiaan dato dan datin semoga dato dn datin mnjdi suami isteri yg soleh dan solehah semoga masjid yg d bini kekal berkekalan hingga ke akhir hayat dato dn datin

Tahniah n happy anniversary Dato n Datin…. Semoga perkahwinan ini bahagia hingga ke jannah….. Suka tngk couple yg humble

Tahniah Dato. didoakan dato dan pasangan serta sekeluarga bahagia dan d rahmati selalu dunia akhirat. pasangan yg saling melengkapi..

Jangan lupa lihat video penuh dibawah dan sila komen yang baik baik sahaja ya :

bobo malu lah tngok vedio lama..thanks sangat pada yg wish kat komen dan pm happy anyversery. 10 ogos tarikh azimat kami.. waktu ni sy umur 20tahun dan wife sy 22tahun lain tak masa ni sy?? ini lah kehidupan yg sy cari selama ini… benda yg paling mahal adalah benda yg tak boleh dibeli dgn wang ringgit iaitu mencintai seseorg bkn sbb wang ringgit semata2 ..dan menerima kelemahan kita… Alhamdulilah bukan mudah untuk temui seorang wanita yg bole menerima kekurangan dan sifat kita yg tidak sempurna, susah dan senang bersama, sentiasa memberikan sokongan emosi untuk diri dan anak-anak. Takdir Allah itu indah hidup saya kini lebih lengkap dgn kehadiran seorang wanita bernama @shahidadherbs .. i love u syg smpai ke syurga… kalau korang nak tngok full vedio perkahwinan saya.. siapa nak sambungan vedio ni?? oh abg kosmetik 3 dah bermula hny di youtube…

VIDEO:

Akhir kata, sekali lagi min harapkan dato dan datin sentiasa tabah dalam menghadapi onak duri, liku liku kehidupan yang mendatang.

Sumber : aliffsyukriterlajaklaris / rimbabara.com

Apa Kata Anda?