[VIDEO] Kapsyen Sweet Asyraf Khalid Buat Isteri & Anak Mendapat Pujian Netizen

Siapa yang tidak kenal dengan Asyraf Khalid iaitu anak kepada Dato Sri Khalid. Dia merupakan seorang usahawan terkenal dan merupakan pengarah di syarikat kosmetik halal Malaysia Simply Siti. Asyraf telah mendirikan rumahtangga bersama dengan pelakon cantik dari Indonesia, Tya Arifin dan telah dikurniakan seorang cahaya mata comel iaitu Arif Jiwa.

Melalui perkongsian di laman Instagram, Asyraf ada memuatnaik satu video terbaru mengenai gelagat isteri dan anak kesayangannya sewaktu berada dalam kereta sambil makan. Malah, video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen sweet daripada Asyraf,

“Two best friends @tyaarifinnw& @arifjiwaasyraf . They always spend time together, they laugh together, they need one another to sleep soundly, and both of them are also my best friend. Arif, don’t grow up so fast okay…”.

Namun, gaya pemakaian Tya dalam video bekenaan telah mendapat kritikan daripada seorang netizen yang mengatakan Tya nampak tidak kemas. Komen tersebut telah mendapat response win daripada Asyraf sendiri,

“kak, cuba tengok cermin. Malas nak ckp lebih. ????????????”.

Sweet, Tya dan anaknya, Ariff Jiwa…

VIDEO :

Two best friends @tyaarifinnw & @arifjiwaasyraf . They always spend time together, they laugh together, they need one another to sleep soundly, and both of them are also my best friend. Arif, don’t grow up so fast okay.

A post shared by Tun Asyraf Khalid™ (@asyrafkhalid) on

Cantik dalam dan luar…

Tak kemas pun tak apa,yang penting natural beauty…

Sweetnya,memang beruntung dapat Tya…

Seriously, I adore Tya so much…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : IG asyrafkhalid


Apa Kata Anda?