15 Selebriti Ada Korea Style, Mungkin Ramai Yang Tak Perasan!

Mungkin ada yang sedar dan mungkin ada yang tidak, sebenarnya di tahun 2018 ini ramai seleberiti lelaki yang tampil berbeza dengan gaya yang lebih stylo.

Secara tidak langsung mereka memang kelihatan ala-ala artis korea dan agak berbeza penampilan dengan selebriti lelaki biasa.

Nah ini dia MH senaraikan beberapa selebriti seperti yang punyai style dan aura ala selebriti Kpop yang terkenal!

 

1.Nazim Othman

Trust the timing of your life.

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

????

A post shared by nazimothman (@nazimothman) on

2.Erul AF

3.Hael Husaini

Oppa Gangnam Style ???? #haelhusaini

A post shared by #JAMPI (New Single) (@haelhusaini) on

하이 승무원 ???? #haelhusaini

A post shared by #JAMPI (New Single) (@haelhusaini) on

4.Izzue Islam

5.Zoey Rahman

4:40 Sudi tak kalau Sy nak jadi pelayan awak seumur hidup saya. . . @mikaseries

A post shared by zoey rahman (@zoeyrahman) on

9:56 ood morning…. dah breakfast ke belum?. Makan apa je?. . . Photo @aqoimran

A post shared by zoey rahman (@zoeyrahman) on

6.Ariz Lufiaz

Niat enson matakaji semar ngiseng. ???????? #lufiasgetaway #jawatotok #bali

A post shared by Ariz Lufias (@arizlufias) on

7.Alvin Chong

8.Fattah Amin

Hai korang ???????? kalau tak buat apa-apa petang ni, korang pergi la exercise ok? ????????????

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz) on

9.Syafiq kyle

The Book Club for Gentlemen. #lightingonpoint

A post shared by Syafiq Kyle (@syafiqkylez) on

10.Zarul Umbrella

11.Datuk AC Mizal

#itusaja #DAC #dacbirthday

A post shared by Dato Ac Mizal (@acmizal_official) on

AURA NEGATIF AKAN MUSNAHKAN ANDA!!!!! 1. *Marah* selama 5 minit akan menyebabkan sistem imun tubuh kita jadi lemah selama 6 jam. 2. *Dendam* dan *Menyimpan Kepahitan* akan menyebabkan imun tubuh kita mati. Dari situlah bermula segala penyakit, seperti Stress, Kolesterol, Hipertensi, Serangan Jantung, Rhematik, Arthtritis, Stroke ( perdarahan/penyumbatan pembuluh darah ) 3. Jika kita sering biarkan diri kita *Stress*, maka kita akan alami Gangguan Pencernaan. 4. Jika kita sering merasa *Khuatir*, maka kita mudah terkena penyakit Nyeri Bahu. 5. Jika kita Mudah *Tersinggung*, maka kita akan cenderung terkena penyakit Insomnia (susah tidur). 6. Jika kita sering mengalami *Kebingungan*, maka kita akan terkena Gangguan Tulang Belakang Bahagian Bawah. 7. Jika kita sering biarkan diri kita rasa *takut* yang *Berlebihan*, maka kita akan mudah terkena penyakit Ginjal. 8. Jika kita suka *Berfikiran Negatif*, maka kita akan mudah terkena Dyspepsia ( penyakit sulit mencerna ). 9. Jika kita mudah *Emosi* & cenderung *Pemarah*, maka kita terdedah pada penyakit Hepatitis. 10. Jika kita sering merasa *"Sombong"*( menolak kebenaran dan meremehkan orang lain ) terhadap lingkungan, maka kita akan berpotensi mengalami Penurunan Kekebalan Tubuh. 12. Jika kita sering *Anggap Mudah* semua persoalan, maka hal ini boleh akibatkan penyakit Diabetes. 13. Jika kita sering merasa *Kesepian*, maka kita boleh terkena penyakit Demensia Senelis ( berkurangnya memori dan kontrol fungsi tubuh ). 14. Jika kita sering *Bersedih* dan rasa selalu Rendah Diri, maka kita boleh terkena penyakit Leukemia ( kanser darah putih ) Sumber dari buku “The Healing dan Discovering the Power of the Water” By : Dr. Masaru Emoto. *Dato' Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah*

A post shared by Dato Ac Mizal (@acmizal_official) on

12.Aedy Ashraf

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf) on

13.Julien Buteau

14.Akim Ahmad

15.Datuk Boy Iman

Selamat berhujung minggu ya.. Kita belanja selfie satu kali dengan rambut baru utk persediaan shoot video klip lagu single sendiri. Mcm x percaya pulak skrg jd penyanyi, Ni bukan wayang pacak dah, Ini wayang tinggi namanya. Ala biarlah, nama pun anak wayang..???? Lagu ini memang dicipta untuk haters2, mereka yg "khianat" pada perjuangan, persahabatan dan x lupa jugak pada mereka yg menfitnah dan menganiaya aku dek kerana isu yg bukan aku penyebabnya. Aku hanyalah sebagai saksi jenayah yg dibuat dan membantu siasatan tetapi dek kerana aku selebriti aku yg di "highlight" kan. Buatlah, cakaplah, kecamlah, hinalah, kutuklah.. Bertambah pahala korang bg aku. Allah x pernah tidur, Hamba-Nya yg teraniaya dan difitnah pasti dinaikkan darjat dan diganti dengan mcm2 ganjaran. Semoga Allah membalas segalanya. Amin2 Ya Allah. #malasnaklayan #kamibukanscammerkamibuatrumah #kamibukandbipropertieskamidbitechnology #jalanterus #dbi #boyiman #datoboyiman #datodrboyiman #dbientertainment #dbientertainmentsdnbhd

A post shared by Dato' Dr Norul Iman A Rahman (@datodrboyiman_dbi) on

Apa Kata Anda

Sumber; Media Hiburan

 

 

 


Apa Kata Anda?