[VIDEO] Kecoh Semua Orang Pasal Tangan Misteri Tetapi Akhirnya Terbongkar Juga Tangan Siapa Yang Muncul

Akhirnya terbongkar, rahsia tersebut berada di bawah artikel.

Tular dalam masa beberapa jam sahaja video menunjukkan seorang kanak kanak dan ayah nya yang dirakam oleh seorang perempuan yang dikatakan ibu dan isteri kepada 2 orang itu. Menjadi topik hangat hari ini apabila ramai netizen cuba menyelesaikan misteri yang menyelubungi ramai orang.

Ada yang kata memang tangan misteri ada yang kata ada orang sebenarnya dalam kolam renang tersebut tetapi dia sandar di dinding kolam dan disebabkan sudut tangkapan video begitu memang tidak dapat lihat siapa di dalam kolam.

Ada yang kata makhluk halus tetapi jika dilihat secara teliti tangan tersebut seperti tangan yang pelik berwarna gelap dan mempunyai kuku yang panjang ( gambar berada di bawah ).

Ibu (Si Perakam) buat kenyataan ..

Pengguna Facebook di Indonesia gempar melihat sebuah video tangan misteri cuba menarik seorang kanak-kanak yang sedang belajar berenang di sebuah kolam renang awam.

Menurut sumber, seorang bapa sedang mengajar anaknya berenang sambil dirakam oleh ibunya dari atas kolam, secara tiba-tiba muncul tangan misteri berkuku panjang memegang peha anak mereka dari dalam kolam itu.

“Tiada sesiapa di sudut kolam itu kecuali suami dan anakku, kata wanita yang memuat naik video berkenaan.

Lagi heboh di kolam renang ada tangan ghaib, Percaya atau tidak,tinggal anda yg menilai

Sc video Sefty shundari,memposting di fb : Aku jera ajak anak renang Itu terciduuk tangan siapa yg megang paha anak aku Baru ngecek vidio, Menurut sumber lokasi di : bengkulu

Walaubagaimanapun, status Facebook asal telah dipadam oleh sefty Shundari.

VIDEO :

Akhirnya Terbongkar

Setelah menghantui ramai netizen tangan siapakah itu, akhirnya video penuh dimuat naik. Rupa rupanya ada seorang lagi kanak kanak di tepi kolam. Kita tidak nampak kerana sudut rakaman tersebut.

Kanak kanak tersebut munkin anak kepada mereka juga. Jadi selesai lah satu misteri yamg telah membuat seluruh warga netizen gelisah. hahaha..

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: Selendang Biru via DiariDunia


Apa Kata Anda?