[VIDEO] Lawak Apabila Aliff Syukri Disuruh Nyanyi Lagu Bobo Dimana Oleh Bonda Rozita Ibrahim

Lagu Bobo Dimana bukan sahaja dikritik oleh peminat, malahan oleh ibu Dato Aliff Syukri sendiri juga. Mana kan tak nya, lagu yang mendapat perhatian dek kerna ditegur oleh ramai rakan rakan artis dan juga netizen. Walau apa pun, min BS mendoakan agar Dato Aliff Syukri sentiasa tabah dalam mengharungi cabaran dalam merentasi dunia seni.

(Video Penuh Dibawah)

cesss ni ikut muka saya atau mama dia?? okeyy kalau korang berkenan tudung sarung ..

Seperti adik beradik, begitulah petikan kapsyen dalam video durasi pendek yang dimuatnaik sendiri oleh Dato Aliff Syukri dalam laman instagram nya. Aduhai lawak nya kan telatah anak dan ibu, memang betul min lihat seperti aduk beradik. Mereka berdua kelihatan masih muda.

lagu mcm mana yg korang rasa nak saya yanyi cerita.. smua lagu korang dislike.. sedih saya..

Jom lihat video penuh dibawah ni ya :

ada org cakap kami mcm m adik beradik…betul ke?? habis kena carut dan ceramah dgn mak???? nmpak happy je dlm vedio tpi hakikatyeee mak sy ni tegas sgt…

Semoga Allah memberkati keluarga ini… Seronoknya…

rindunya ibu kat kampung bila tengok vid dato & bonda.

Aduhai begitulah akrab nya hubungan silaturahim Dato Aliff bersama ibu nya. Nilai sebegini harus diterap dalam masyarakat, sesuai dengan kata pujangga iaitu Syurga Dibawah tapak kaki ibu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : IG aliffsyukriterlajaklaris via RimbaBara


Apa Kata Anda?