[FOTO&VIDEO] “Tugas Itu Terlalu Berat Tambahan Pula Mereka Masih Kecil”- Hidup Mewah Anak Kembar Comel Eina Azman Dijaga Rapi ‘Maid’ Peribadi

FASA populariti bagi anak-anak comel selebriti ini juga bergerak selari dengan trend fesyen. Selepas gelombang popular yang dibawa oleh Lara yang memiliki jutaan followers di Instagram membuka mata ramai bahawa nilai menjadi seorang anak kepada selebriti popular bukanlah mudah. 

Populariti ibu dan ayah sekaligus terpalit sama dengan telatah comel yang dimuat naik pada akaun Instagram yang dimiliki mereka. InTrend tertarik dengan telatah comel anak kembar Eina Azman di akaun rasmi mereka.

Berikut adalah temu bual yang dipetik kembali ketika bersama mStar Online. Laporan menyatakan bahawa pelakon Datin Eina Azman memberitahu, dia tidak mampu untuk menguruskan anak kembarnya, Karl Kareef dan Arianna Aubrey tanpa bantuan pembantu rumah.

“TUGAS ITU TERLALU BERAT TAMBAHAN PULA MEREKA MASIH KECIL DAN SAYA PERLUKAN PEMBANTU UNTUK MEMBANTU SAYA MENGURUSKAN MEREKA.”

VIDEO: Anak kembar dijaga rapi pembantu setiap seorang

Posted by Mia Kacang on Sunday, October 28, 2018

GAMBAR TELATAH COMEL ARIANNA AUBREY & KARL KAREEF

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber :Intrend via Media Ohsem


Apa Kata Anda?