[VIDEO]”Anas Takut Ulor Rupenye” – Disakat Papa, Gelagat Si Comel Ini Cuit Hati Netizen

Sejak tular di media sosial, kehidupan Baby Anas dan ayahnya sering kali menjadi perhatian para netizen tidak kira apa sahaja yang mereka lakukan.

Terbaru,satu video telah dimuatnaik di laman Instagram yang menunjukkan gelagat Papa menyakat si comel ini dengan ular mainan.

Kapsyen Instagram : 

hahahahahaha PENAKUT !!

korang jgn ckp korang pun cenggini laaaa 😂

Rata-rata netizen merasa lucu dengan gelagat mereka ini.

anas ni padahal sebelah dia tu penuh gila ular🤣ngada2 je ni😂 @cenunjiahasan

Kakak pun geliii dik oiiii😄😄 @shafiqah_fitri

Comellll jer anas takut pown😍😍😍 @nia.nurulizzati

@fattahanas_official adik saya bela ular cemtu 😂😂😂 siap bawak masuk tido lagi 😂😂😂 @sugaryoongi07

berak ijo ular tu kena pijak gan anas😂😂😂😂 @salina_8489

hahaha . jujur saya pon penakut . mmg geli kalau tgok ulaq . wlwpon dia mainan .. sumpah mmg geli .. penah skli sampai ngis2 bila orang mgusik .. @aienzamry97

Mengigau dak Anas malam ni baru tahu. Shian dia. @mamafami

Anas takut ulor rupenye😂😂 @daliasaura

VIDEO :

Alahai Anas, takut pun sampai dipijak-pijaknya mainan tu. Hihi comel je si comel ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : Instagram Fattah Anas


Apa Kata Anda?