[VIDEO] ‘Cute Betul lah Dua Orang ni.. Tolong la Kawin’, – Netizen cadangkan Ardell dan Nadzmi Bersama

Lama tak dengar kisah mereka ni.. Mesti korang semua rindu nak tengok telatah mereka berdua ni kan? 

Ardell atau nama sebenar Nurul Hidayah Mohd Amin, 28 dikatakan sedang berkawan baik dengan Nadzmi Adhwa. Mereka berkongsi minat yang sama iaitu bermain bola sepak. Mereka mula rapat sejak digandingkan bersama dalam Drama Namaku Bedah pada tahun 2015 dan terus berkawan baik sehinggalah sekarang.

Selain itu, mereka juga merupakan rakan kongsi perniagaan tudung Alwadellhijab yang pada mulanya ia merupakan perniagaan online yang diusahakan oleh Ardell. Kemudian Nazdmi menawarkan diri untuk menjadi rakan kongsinya.

Menurut Ardell Nadzmi banayak menyumbangkan idea yang bagus dalam perniagaan dan beliau tidak mempunyai masalah bekerjasama dengan Nadzmi. Mereka juga sering meluangkan masa bersama untuk berbincang mengenai perniagaan mereka 

Menerusi video yang dimuat naik oleh Nadzmi di laman instagramnya, mereka berdua sedang menyanyi bersama sambil bergurau senda. Nadzmi menyakat Ardel dan menyusuh Ardel memberitahu siapa yang telah mengecewakannya. Kemudian mereka berdua menyanyi bersama.

Nadzmi juga turut meminta netizen meluahkan perasaan mereka kepada bekas kekasih jika diberi peluang. 

Kau apehal feeling @ardellaryana ? Broken? Kau koyak? Sederggghh aku tengok kau ! Kalau korang di beri peluang untuk luahkan pada ex korang apa yang words korang nak cakap kat dia? ???? HAHAHA #AdhwaNyanyi

VIDEO :

Ramai dalam kalangan netizen memberi respon kepada soalan yang diajukan. Tidak kurang juga yang turut terhibur dengan gelagat mereka berdua dan ada juga yang mengharapkan mereka berdua berkahwin. 

Aku maafkan kau tapi please jgn muncul depan aku lagi

korang memang bff yg paling cool & happening

nmpk macam elok klo bersame as husbandwife.. amin

cute la hmpa dua nie..suka plak ak tngk..hee

aku perati je dua umat ni

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: IG Nadzmiadhwa via LubukMaklumat


Apa Kata Anda?