‘Asal Kelakar Sangat?’- Netizen Terhibur Lihat Jinggo Kenakan Anak

Masuk bulan Ramadan ni, perkara yang ditunggu-tunggu tentunya masuk waktu berbuka puasa. Masa itu, memang nafsu makan tu mesti membuak-buak kan?

MH percaya mesti ramai yang ada cara masing-masing sementara menunggu waktu berbuka kan? Ada yang tengok TV, main game dan juga tidur.

Cakap pasal tidur, MH terhibur dengan video perkongsian pengarah terkenal, Jinggo yang juga merupakan suami kepada pelakon, Sheila Rusly di laman Instagramnya apabila dia mengenakan anaknya yang sedang tidur.

“Assalamualaikum Malaya, Ramadan Al-Mubarak Malaysia di mane saje kome berade. Cereka Tok Sidang hari ni pasal permintaan Geng Tok Sidang yang nak teman ‘prank’ si abang.

“Si Adek @luthmikhail20 dah payah, dah dapat baca akal Tok Sidang dah! Hari ni baru dapat cantik punya time.

“Nah amek followers @uzairhaqimy69 yang tak henti-henti request Tok Sidang kacau abangnye pulok. @uzairhaqimy69 masih angin dgn Tok Sidang ni,” tulisnya.

Assalamualaikum Malaya… Ramadan Al Mubarak Malaysian di mane saje komer berade… . #cerekatoksidang ari ni pasei permintaan Geng Tok Sidang yang nak teman prank si Abang.. si Adek @luthmikhail20 dah payah..dah dapat baca akei Tok Sidang dah ???????? . Ari ni baru dapat canteek punya time…nah amek Followers @uzairhaqimy69 yang tak renti renti Request Tok Sidang kacor abangnye pulok ???????????? . @uzairhaqimy69 masih angin dgn Tok Sidang ni???? . Apa pon jangan lupa Drama Ramadan #isteriuntukdiiktiraf . Setiap hari sepanjang Ramadan 7 malam di Tv1 . Siaraan Ulangan esoknya 5am sebelom subuh . Tenkiu le komer ..’Ajernye komer Geng Tok Sidang Semalaya ???????????????????? . Selamat berbuka puasa Geng TokSidang Semalaya

A post shared by Tok Sidang Jinggo (@jinggo_jspictures) on

Alahai, kesian pula MH abang terpinga-pinga dikacau bapanya, lepas itu kena bebel pula dengan mamanya.

Turut terhibur dengan video tersebut adalah para netizen. Menerusi pemerhatian MH di ruangan komen, ramai yang melahirkan rasa simpati pada anak Jinggo dan Sheila.

Adoy, nasiblah dapat bapa suka mengusik ya. Apa-apapun MH memang sangat terhibur dengan video tersebut.

sumber: IG Jinggo

Sumber: MH


Apa Kata Anda?