‘Atu Lindu, Sayang Ttammmmuu..Ni Vilall Ni Memang Vilall’-Kelakar Bila Anak Black Nyanyi Lagu Tapi Pelat!

Gelagat anak selebriti ini kalau nak diikutkan memang banyak ragamnya. Ada yang comel, lawak dan sebagainya yang memang bikin netizen geli hati. Antara ragam anak selebriti yang sentiasa menjadi perhatian ialah Yusuf Iskandar, Lara Alana, Aaisyah Dhia Rana dan juga Khaleef Dayyan.

Semua pasti tahu Black seorang penyanyi yang berbakat besar dan tiada masalah baginya untuk mencapai not tinggi. Memandangkan dia dikurniakan seorang anak lelaki, KD lihat mereka sering melakukan aktiviti menyanyi bersama pada waktu lapang.

Terbaru menerusi IG Black Hanifah kongsi satu video dimana dia dan Dayyan sedang menyanyikan lagu Aku Rindu Sayang Kamu. Dayyan memang nampak bersemangat dan yakin menyanyi di belakang ayahnya, namun sebutannya yang pelat menjadi perhatian netizen!

Atu Lindu, Sayang Ttammmuu

VIDEO:

“Atu lindu,sayang ttammmuu” #akurindusayangkamu ni vilall ni memang vilall ???????? xpe dayyan,nanti besar sikit xde la pelat tu.. ???? #nyawablack #blackpirlo

A post shared by #NYAWABLACK @cirakhairy (@black.hanifah) on

Alahai sebut Aku rindu sayang kamu pun pelat Dayyan ni, memang comel dan kelakar habis! Di penghujung video itu, Dayyan masih meneruskan nyanyian dengan sebutan pelatnya dan berkata..

Ni vilall ni memang vilall (Ni viral ni memang viral)

Hahaha aduhai memang menghiburkan betul lah Dayyan ni, bila je tak kelakar kan? Rata-rata netizen sangat terhibur dengan gelagat Dayyan yang sangat yakin dengan nyanyian pelatnya.

Sumber: IG Black Hanifah via KisahDunia.COM

Sumber: LubukMaklumat.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?