‘Better Delete Sebelum Saya Block…’-Jihan Bengang, Instagram Kena Kecam Sebab Ada Gambar Izreen Azminda

Pengacara, pelawak, pelakon dan ratu parodi meletop iaitu Jihan Musa berasa bengang apabila instagram miliknya dikecam oleh netizen gara-gara memuatnaik gambar ada Izreen Azminda. Gambar tersebut merupakan rakaman untuk rancangan Melodi raya.

Jihan yang tidak tahan membaca komen netizen di laman Instagramnya telah membuat satu komen.

Berikutan hal tersebut juga, rata-rata ramai netizen yang mogok tak nak tengok Melodi raya disebabkan ada Izreen Azminda. Ada juga netizen yang kata spoil mood mereka.

Namun ada juga netizen yang menyokong Jihan dan menyuruh dirinya bersabar.

Sempat juga netizen menyuruh orang yang mengutuk itu segera bertaubat, mana tahu esok dah meninggal.

Ada juga netizen yang tak bagi menghina perampas suami orang sebab Allah sedang menduga dan menganggap orang yang tak suka tu tak percaya pada jodoh an ketentuan Allah.

Bagi peminat kak Jihan Muse tu baik hati-hati lah ya sebelum korang kena block dengan dia.

Bukan apa bak katamana Jihan dia nak rumah dia bersih. Tak nak ada orang kutuk sana sini pasal orang lain. Bukan sebab tu kawan selebriti dia. Jihan pun tak backup sesiapa.

 

Sumber : Instagram @jihanmuse

Sumber : KisahDunia / @SoyaLemon


Apa Kata Anda?