[VIDEO] Dia Campak Itik Ke Tengah-Tengah Kolam, Tiba-Tiba Datang Seekor Raksasa Dan Terus Membaham Itik Tersebut,, Ngeri Betull weii

Dia buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang Jerit Kuat!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Sedikit info mengenai itik: Itik adalah nama biasa untuk sebilangan besar spesies dalam keluarga burung air Anatidae, yang juga termasuk angsa. Itik dibahagikan kepada beberapa subfamili dalam keluarga Anatidae; mereka tidak mewakili kumpulan monophyletik

(kumpulan semua keturunan spesies leluhur umum) tetapi satu bentuk takson, kerana angsa dan angsa tidak dianggap itik. Itik adalah kebanyakannya burung akuatik, kebanyakannya lebih kecil daripada angsa, dan boleh didapati di kedua-dua air tawar dan air laut.

Itik di seluruh dunia mempunyai banyak predator. Itik sangat terdedah, kerana ketidakupayaan mereka untuk terbang menjadikan mereka mangsa mudah bukan sahaja untuk burung pemangsa tetapi juga untuk ikan besar seperti pike, buaya, testudines predator seperti penyuak Alligator snapping, dan pemburu akuatik lain, termasuk burung memakan ikan seperti gembala. Oleh itu, itik selalunya jadi mangsa kebanyakan haiwan dan inilah yang menyebabkan mereka senang diserang oleh haiwan yang lain.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Lelaki itu buang itik ke tengah-tengah kolam, Apa yang berlaku seterusnya buat semua orang Jerit Kuat!! Saksikan..

VIDEO :

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: Berita Semasa Tempatan Malaysia via LubukMaklumat


Apa Kata Anda?