“Cantik-cantik Gaya Tudung Lopa,Rupanya Inilah Dia Orang Yang Jadi Tulang Belakang Selama Nie”-Akhirnya Dibongkarkan Siapakah Yang Design Style Tudung Neelofa

Ramai orang tahu bahawa Neelofa mempunyai style tudung menjadi trending dan sejak dulu lagi cara pemakaian tudungnya menjadi ikutan ramai. Anda boleh lihat ketika dalam mana-mana acara atau program TV, pastinya style tudung Neelofa menjadi perhatian ramai. Tidak di nafikan para penonton akan selalu dapat melihat gaya pemakaian tudung itu sangat berbeza antara satu sama lain.

Ada ramai juga yang gemar untuk meniru style bertudung ini untuk ke mana-mana acara majlis atau untuk pergi bekerja. Pasti ramai di kalangan anda yang mungkin fikir semua gaya itu adalah 100% dari idea Neelofa sendiri. Betul tak?

Namun bagi anda yang masih belum tahu,kebanyakan style tudung Neelofa yang di gayakannya itu adalah hasil dan idea hebat dari seorang hijab stylist yang di katakan sangat rendah diri dan mudah mesra dengan ramai. Dia di kenali ramai dengan nama Didiyana Ehsan.

Orangnya agak sempoi namun tidak ramai yang tahu dia adalah master dan juga tulang belakang kepada semua gaya tudung Neelofa itu. Melalui laman Ignya,Didiyana berkongsi banyak foto dan juga rakaman video ketika dia membantu ramai orang termasuk Neelofa untuk mengenakan style tudung dengan pelbagai gaya.

Beliau juga turut mengadakan kelas memakai tudung dan ianya mendapat sambutan ramai. Mana-mana pengantin yang mengenakan tudung di hari bersejarah mereka juga boleh menggunakan khidmat Didiyana dalam mengenakan style hijab yang anggun serta lain dari yang lain.Melalui koleksi gambar ini,ianya jelas bahawa Didiyana sudah sangat berpengalaman dalam membantu Neelofa dan ramai lagi orang lain dalam mengenakan hijab style moden yang unik serta cantik.

Kejayaan Didiyana juga di kongsi di dalam akhbar dan juga beberapa majalah tempatan. Makanya makin ramailah yang kenal akan siapa Didiyana di sebali nama tudung Neelofa.

Anda nak tengok bagaimana Didiyana akan membantu Neelofa dalam mengenakan style tudung sebelum satu-satu acara?Anda boleh tonton rakaman video ini:

Collection: Be Lofa Instant Type: Instant

A post shared by Naelofar Online (@naelofaronline) on

KisahDunia.COM / ceritadunia.org


Apa Kata Anda?