
Que Haidar atau nama penuhnya Tengku Iskhan Shah Bin Tengku Haidar, 39 dikurniakan dua anak perempuan iaitu Ratu, 8 dan Cleopatra, 6 hasil perkongsian hidup bersama guru tari profesional, Linda Jasmine. Mereka yang medirikan rumah tangga pada 14 Februari 2009 itu mengakui kedua puteri mereka sangat manja.
Siapa sangka anak-anak mereka memiliki wajah yang cukup cantik dan pasti memikat hati sesiapa sahaja yang melihatnya. Inilah gambar terkini anak-anak mereka yang memukau.
Sementara itu, Ratu dan Cleopatra dilihat amat rapat dengan Que dan pelakon itu sering melayan keletah anak-anaknya. Ratu gemar bergaya seakan-akan model dan Cleopatra pula lincah dan petah bercakap. Jika dilihat sekali imbas, Que kelihatan seperti abang mereka apatah lagi dia sentiasa awet muda.
VIDEO :
Netizen juga turut memuji kecantikan anak-anak mereka yang sememangnya mewarisi wajah kedua ibu bapa mereka.
comel sngat.. mcm kkak dia.. same cntiknya
cantik lah mcm Doll
Muka comel macam kak linda sorry abg qen
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady
Sumber: Instagram official_lindajasmine via LubukMaklumat