[FOTO&VIDEO] Datin Shahida Dah Start Menitis Air Mata Untuk Perpisahan. Tak Sanggup Nak Tengok Video Ni. Sedihnya

Melalui status terbaru Dato Aliff Syukri dalam ruang facebooknya, ” Hanya Allah sahaja yang tahu hanya orang yang pernah mengalaminya sahaja yang tahu. Perancangan Allah itu besar, saya menjaganya dari dalam kandungan ibunya 7 bulan lagi, akhirnya…” – Dato Aliff Syukri. Allahuakbar, anak itu amanah Allah, Dato Datin dan keluarga telah menjaga amanah yang di berikan sebaiknya, walaupun hanya sementara. Moga Dato Datin sekeluarga kuat untuk perpisahan esok.

Min tak boleh tengok video ni, sedih sangat. Yang part Datin Shahida mengalir air mata tu, min tak leh tahan sebak. Allah, kami tahu Datin sangat sayangkan Qayyum. Qayyum pun dah terlalu rapat dengan Datin sekeluarga. Menurut Dato full video lagu selawat yang Dato Datin dedikasikan untuk Qayyum akan di keluarkan esok di Youtube channel milik Dato

VIDEO:

Lagu selawat ini sangat mendayu dayu tenang di dengar sangat tersentuh bila dengar, tak sabar min nak tunggu lagu penuh esok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya x sedih pun saya pura2 sedih aja!!! . Nak tahu kenapa saya x bagi kutuk2 mak qayyum lebih2?? . Sebab kalau saya ada di tempat dia maybe saya akan buat yg sama….zaman laman sosial ni……..mcm2 benda boleh jadi…… . Netizen yg start compare Qayyum Ameena dan Yusoff,dari start saya mengandung dah mcm2 komen keluar,dah mengandung nanti pilih kasih,lepas tu dah beranak komen pula kenapa yusoff beranak kat hospital ni kenapa mak qayyum n ameena bg beranak kat hospital lain,dah lahir compare pula majlis cukur jambul,lepas tu compare pula apa yg hadiah yusoff dapat dgn yg ameena qayyum dapat,compare strollers,baju,kasut,bercuti,hari jadi semua lah selagi boleh pakai jari2 tu selagi tu la mcm2 menulis….korang ingat mak dia x baca ke,pastu komen pula kata qayyum lembab la,x sihat la,terencat la…. ameena tak,itu lah inilah…..dan inilah apa yg berlaku sekarang….Belum lagi isu tunjal kepala la….apa lagi nak jadikan isu lepas ni…kadang2 doktor yg suntik pun korang bawangkan sebab kononnya bezakan2 anak yusoff doktor lain ni doktor lain…..dah dia beranak hospital tu…situ lah dia pergi… . Jangan pandai2 nk salahkan mak dia lebih2 sangat sebab jari jemari kita ligat mengutuk… so x perlu nak sedih2 sangat sebab puncanya dari kita semua…. . Saya tidak marah dan berdendam…cuma supaya benda2 ni tidak berlaku pada masa lain…..yg dah jadi x boleh putar balik pun….cuma doakan yg terbaik je dah memadai…saya saya percaya masa akan merawat saya dan juga Qayyum….nak gaduh dgn netizen pun x guna nanti balik2 mereka juga yg betul dan baik….Jangan Bimbang….netizen sentiasa betul,yg salahnya saya….keluarga saya x cukup baik…….apapun don’t worry saya tidak sedih mana pun…pura2 sedih aja🤪…. . Jangan bimbang pasal Yom sebab Allah punya rencana terbaik….Mak dia pasti jaga dia lebih baik,saya anggap saya tolong jagakan sahaja dalam 1 tahun ni……saya boleh jer x nak bagi tapi mcm mana pun itu tetap mak dia…….jadi x nak kemudian hari saya dipersalahkan sebab pisahkan dia dari mak nya

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istimewa utk Qayyum Aliffshah Bin Abd A’liy…..Belum siap lagi….nanti dah siap kita letak kat Youtube …nanti dah besar boleh tengok balik😍😍… . Sebenarnya sebelum kes qayyum ni saya dan @aliffsyukriterlajaklaris mmg ada rekod 1 lagu dgn @hafizhamidun …..lagu selawat…….saya just suka2 je utk anak2 saya dgr….tapi sekarang saya hadiahkan lagu ni utk Qayyum…semoga nanti dia besar dia tgk lagi lagu ni kat Youtube dan dia tahu saya pernah jaga dia… . Minta maaf juga kat mak qayyum dan semua sebab saya x jaga qayyum dgn baik dan bukan mak yg baik utk dia…saya yakin dia akan lebih bahgia dgn mak dia nanti.. . P/S: Jangan kutuk2 ya kat sini…nanti kalau kutuk2 saya turn off komen

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

Datin Shahida update pic ini di ruangan Instagramnya tanpa status. Mungkin dia tengah bersedih, tapi rata rata netizen tak putus putus memberi semangat dan juga mendoakan untuk Datin Dato sekeluarga dan juga Qayyum.

Datin Shahida juga ada luahkan kesedihannya di update terbarunya di Instagram

” Jangan pandai2 nak salahkan mak Yom lebih2 sangat sebab jari jemari kita” – Datin Shahida

Dalam statusnya, Datin tak bagi kutuk mak kandung Qayyum, sebab menurutnya Jika dia berada di tempat mak kandung Qayyum dia juga akan buat benda yang sama. Menurut Datin lagi, netizen yang start compare Ameena Qayyum dan Yusoff dari start mengandung, beranak hos pital, majlis cukur jambul, compare lagi hadiah yusuf dapat dengan Qayyum compare pakaian, majlis hari jadi dan semua benda. Datin terkilan apabila netizen sebelum ini timbulkan isu2 seperti itu membuatkan mak kandung Yom minta balik anaknya.

Di akhir luahannya ” saya sedih, tapi saya percaya masa akan merawat saya dengan Qayyum ” – Datin Shahida

Min dapat rasa kecewaan dan kesedihan Datin Shahida. Sama sama lah kita mendoakan yang baik baik untuk Datin sekeluarga dan juga Qayyum. 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : Ig Datin Shahida dan FB Aliff Syukri Terlajak Laris via MemoriKini


Apa Kata Anda?