Farah Nabilah Dituduh Berlagak Jadi Juri BBB

 

Farah Nabilah menjadi juri jemputan bersama Saiful Apek pada malam Ahad.

PETALING JAYA: Pelakon baharu Farah Nabilah memohon maaf jika ada yang menganggap dirinya berlagak dan bersikap ‘diva’ ketika menjadi juri program Bintang Bersama Bintang (BBB) pada malam Ahad lalu.

Farah, 25, berkata, dia memberi komen pada malam berkenaan secara ikhlas dan terpulang kepada netizen untuk menerima atau tidak.

“Minta maaf jika komen saya terlalu negatif ke terlalu diva ke terlalu berlagak ke? Saya komen yang ikhlas saja. Tidak boleh terima takpe. Lagi pun hari ini first day PMS. Silap la,” tulisnya di Instagram.

Terdahulu, Farah dikritik tidak layak menjadi juri program lawak BBB yang bersiaran secara berlangsung pada malam Ahad.

Farah memuat naik status memohon maaf pada malam Ahad.

Penonton program tersebut meluahkan rasa kurang senang terhadap pelakon berkenaan yang dikatakan membuat mimik muka sombong dan berlagak ketika memberi komen kepada peserta-peserta pertandingan itu.

Mereka turut berkata, Farah atau popular dengan watak Aisy dalam drama Titian Cinta itu seperti tidak faham dengan lawak-lawak yang dipersembahkan pada malam berkenaan.

Farah dijemput menjadi juri undangan bersama juri tetap pelawak terkenal Saiful Apek pada program tersebut.

“Juri muka ketat, macam berlagak tapi komen entah apa-apa. Juri jemputan ambillah yang ada pengetahuan dan betul-betul layak,” ujar salah seorang netizen.

Komen netizen di laman Instagram milik TV3 yang kurang berpuas hati dengan Farah Nabilah.

Sementara itu, Farah yang turut menutup ruangan komen Instagram itu berkata, dia berbuat demikian bukan kerana takut dikecam, sebaliknya enggan netizen berbalah di laman sosial itu.

“Saya tutup komen sebab tidak mahu korang buat dosa free. Bukan takut pun,” ujarnya.

 

Sumber: Mstar


Apa Kata Anda?