Farah Nabilah Kini Kekasih Hati Zul Ariffin?

Baru-baru ini, Instagram Stories Zul Ariffin telah digodam dan gara-gara godaman tersebut, maka tersebarlah gambar kemaluan yang sehingga kini masih tidak diketahui siapakah pemilik sebenarnya. Baru-baru ini pula, Zul memuat naik gambar bersama pelakon Farah Nabilah.

Apa yang menarik tentang gambar tersebut (selain pinggang Farah dirangkul kemas ketat sendat padat) ialah Zul menggunakan emoji love di ruangan kapseyen – namun dipadam emoji tersebut dipadam dan diganti dengan emoji ikan lumba-lumba pula.

Tidak diketahui apakah niat sebenar Zul menggunakan emoji love itu pada mulanya. Ada dua kesimpulan boleh dibuat di sini, sama ada Zul memang dilamun cinta bersama Farah atau sekadar menyemarakkan api populariti yang kini sedang membara.

Apa pun, sebagai pelakon lelaki yang masih single, besar harapan peminat mahu melihat pelakon lelaki kesayangan mereka ini mempunyai teman hidup, lebih-lebih lagi Zul kini berseorangan setelah pemergian ibunya. Apa pun, semoga Zul berjaya dalam kehidupan mendatang dan jangan bagi Instagram kena godam lagi,ya? (rtky/s)

 

Sumber: Sumber


Apa Kata Anda?