Fasih Berbahasa Tamil, Gelagat Anak Azad Jazmin Curi Perhatian Netizen

Gelagat anak kepada pelakon Azad Jazmin, Amarra Sofea Rose menarik perhatian netizen apabila dilihat fasih berbahasa Tamil.

Menerusi video yang tular di media sosial, Amarra Sofea dan Azad membuat sebuah video mempromosikan program MeleTOP yang diadakan pada malam semalam.

Rata-rata yang menyaksikan video itu mengakui kagum dengan gelagat dua beranak ini dan kecomelan yang ada pada Amarra.

#Repost @meletop with @get_repost ・・・ Jangan lupa tengok MeleTOP, 9 malam ini di Astro Ria atau Ria HD sebab kita ada @azadsyazirarose @eirasyaziraofficial & @anakdarapakazad #MeleTOP

A post shared by Pak Azad ( KingSmaN C911 ) (@azadsyazirarose) on

“@ijanwatari: Hahahhaha.. Amarra hang dengan bapa hang sama-sama lawak comel pula tu”

“@syiraaziz75: Tak pernah tak lawak hampa dua orang ni. Apapun Amarra tetap comel.”

“@ummiedora: I’m such a fan of Amarra! She makes my day!”

“dibaamey@tira_misu84: Lawak dia cakap memang ada gaya siap kepala-kepala. Dulu tak suka daddy dia speaking Tamil. Akhirnya dia mengikut juga. hahaha.”

“@kyrachubby: Kelakar la. Comel je. Saya tengok ulang-ulang sampai 7 kali hahahhaha. Comel cara Azad terkejut.”

“@Rusdie: Bapa dia pun terkejut anak speaking, adoilah senaman mulut betul pagi-pagi ni gelak.”

Teks Oleh: Rozaimi

Foto : Instagram

Sumber; Gempak


Apa Kata Anda?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Fasih Berbahasa Tamil, Gelagat Anak Azad Jazmin Curi Perhatian Netizen – Kompak Idealist
  2. Fasih Berbahasa Tamil, Gelagat Anak Azad Jazmin Curi Perhatian Netizen – Info Terkini TV

Comments are closed.