[FOTO] Cantik Dan Elegan! Sekitar Majlis Resepsi Rody Kristal Dan Niena Azman

Gitaris kumpulan Kristal, Rody dan isterinya, Nur Izwani Azman yang juga merupakan penjaga gol futsal kebangsaan telah selamat bergelar suami isteri hanya sekali lafaz sahaja di Hotel Kulai, Johor malam semalam.

Pasangan ini juga telah mengadakan majlis resepsi yang dihadiri rakan artis, sahabat dan ahli keluarga. Bertemakan warna biru gelap, kedua-dua mempelai itu tampak ceria dan elegan apabila mengenakan busana tersebut.

Berikut adalah gambar sekitar majlis resepsi Rody dan Niena yang diadakan di Dewan Raya Kulai.

Cantik dan elegan.

Segak bergaya.

Sama cantik, sama padan.

Semoga kekal hingga akhir hayat.

Syukur Alhamdulillah ke hadrat Allah S.W.T. di atas limpah kurnia & izin-Nya… ???? Tidak terzahir dgn kata-kata apabila kedua-dua mempelai yang diraikan, pasangan @rodykristal & isterinya @niena_azmann menghargai & berpuas hati dengan busana, tatarias wajah & dekorasi pelamin . ????❤️???? Terima kasih banyak-banyak kepada Rody Kristal & Niena Azman kerana telah memilih MEGA BRIDAL CREATIONS sbg wedding planner kamu berdua . ???????????????? Busana : @mbc.collections Dekorasi : @megabridalcreation Tatarias Wajah : @asmiranda81 Video : @aralycious #MegaBridalCreations #MBCCollections #RodyKristal #NienaAzman #NADI #nadiNR #RODYxNIENAweddingplanner #bridal #pelamin #busana #makeup #princecoat #princessgown #DewanRayaKulai #JohorBahru #ShahAlam #MegaJB #MegaSA

A post shared by Mega Bridal Creations (@megabridalcreation) on

 

Sumber : OhMyMedia / Soyalemon


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Di Dalam Sekitar Majlis Resepsi Rody Kristal Dan Niena Azman – Kopi Susu

Comments are closed.