[VIDEO] Gadis Pemuzik Jalanan Nyanyi Lagu ‘Suci Dalam Debu ‘ Paut Hati Ramai Orang

Sedikit info mengenai pemuzik jalanan: Pemuzik jalanan atau busking adalah perbuatan melakukan di tempat awam untuk gratuiti.

Di banyak negara, ganjaran umumnya berupa wang tetapi ganjaran lain seperti makanan, minuman atau hadiah boleh diberikan.

Pemuzik jalanan diamalkan di seluruh dunia dan bermula dari zaman dahulu. Orang yang terlibat dalam amalan ini dipanggil penghibur jalan.

Perghh, Sedap Suara Adik Ni Nyanyi Lagu Suci Dalam Debu. Usia Muda Sudah Jadi Pemuzik Jalanan.

Pertunjukan adalah apa-apa yang orang dapat menghiburkan. Pelakon boleh melakukan akrobatik, muslihat haiwan, belon berputar, karikatur, clowning, komedi, contortions, escapology, tarian, nyanyian, kemahiran api, sarkas kutu, nasib, juggling, sihir, mime, patung hidup, persembahan muzik, puppeteering, ular menawan, bercerita atau membaca puisi atau prosa, seni jalanan seperti lakaran dan lukisan, teater jalanan, pedang menelan, dan ventriloquisme.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin semata-mata. Sekarang mari sama-sama kita tonton video di bawah. Fuhh.. Sedap suara adik ni bawak lagu suci dalam debu. Usia masih muda tapi sudah jadi pemuzik jalanan.

VIDEO :

pemuzik jalanan nyanyi suci dalam debu

suci dalam debu..sedap giler

Posted by Semua Video Non Stop on Monday, August 20, 2018

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Kredit: Dharian via admaxpt


Apa Kata Anda?