[VIDEO] “So Sweet! Semoga Kebahagiaan Milik Korang Berdua..” – Gelagat ‘Awek Cendol’ & Teman Lelaki

Mesti ramai yang masih ingat lagi dengan video yang pernah viral sebelum ini mengenai gadis yang kempunan cendol dengan muka kemerah-merahan. Memang trending di media sosial sehinggakan ramai selebriti melakokan parodi ‘Awek Cendol’ tersebut.

Gadis tersebut Nija atau nama sebenarnya Anizah Tahang mula bergelar Instafamous selepas video tersebut popular. Terbaru Nija Telah memuatnaik satu video bersama boyfriend baru di Instagram miliknya yang mendapat perhatian netizen yang mendoakan mereka supaya ke jinjang pelamin. Min tengok dah macam romeo & juliet  je mereka berdua ni. Apa-apa pun Min doakan supaya mereka berdua ni berbahagia selalu. 

KAPSYEN IG 

Act i miss this moment ???? thank you sebab jadi penasihat, pendengar kadang kadang kau ada je create idea buat aku tergelak gelak, kau buat lawak lawak tak semengah & tak masuk akal ????????‍♀️ terima kasih lah sebab sudi nak berkawan dengan aku walaupun aku CENDOL ???????? & thank you sebab hulurkan tangan tu untuk aku naik bangun balik walaupun ramai yg ingin jatuhkan aku , terima kasih sebab banyak bagi nasihat walaupun kadang kadang deep ayat kau, ok lah taknak cakap banyak nanti orang meluat pula ???? @jat_ohjat ????

VIDEO :

Komen Netizen 

Sweetnya 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: Instagram nij4a via SoyaLemon


Apa Kata Anda?