[VIDEO]”Ingat Senang Ke Nak Ajar Mat Rock Menari?” – Geng Baik Punya Cilok Berlatih Menari Buat Netizen Geli Hati

Baik Punya Cilok merupakan fikem komedi yang diarahkan oleh Afdlin Shauki dan dibintangi oleh dirinya sendiri, Hans Isaac, AC Mizal dan Awie. Filem ini mengisahkan lima sahabat iaitu Aben, Bob, Jerry, Wak dan Leman yang berpakat untuk merompak Tauke Wong, tauke pajak gadai bagi mendapatkan kembali keronsang nenek Wak yang digadaikannya ketika berkahwin dengan isterinya dulu. Pelbagai peristiwa lucu terjadi semasa mereka melakukan perancangan untuk mendapatkan keronsang itu semula.Filem ini telah ditayangkan kepada umum pada 22 Disember 2005.

Terbaru, geng BPC ini bakal membuat konsert yang dinamakan Baik Punya Concert 4D di Singapura pada hari Sabtu ini.Berikutan ini, Dato’ Afdlin Shauki telah memuatnaik satu video di laman Instagramnya yang menunjukkan gelagat mereka berlatih untuk konsert yang bakal berlangsung nanti.

VIDEO :

Geng Baik Punya Cilok Belajar Menari

Kau ingat senang nak ajar mat rock menari ? Hilanglah rock Dato' Awie 😂

Posted by Gelak Sakan on Tuesday, October 9, 2018

Rata-rata pengikutnya di laman Instagram berasa geli hati dengan gelagat mereka terutamanya Dato’ Awie yang sinonim dengan imej rock dan dirasakan akan janggal apabila disuruh menari.

kenapa aku gelak sorg2 tengok video ni…

Hilang ke’rock’an Dato’ Awie

Kelakar Dato’-Dato’ sekalian…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber :Instagram Dato Afdlin Shauki


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO]”Ingat Senang Ke Nak Ajar Mat Rock Menari?” – Geng Baik Punya Cilok Berlatih Menari Buat Netizen Geli Hati – Empire Media Network

Comments are closed.