[VIDEO] “Go Meena Go!” – Gelagat Dato Aliff Syukri Buat Netizen Terhibur..

Siapa yang tidak mengenali dengan usahawan ini bukan? sering dikritik namun tetap sahaja Datuk Seri Aliff Syukri bahagia bersama keluarganya dan sering berkongsi perkembangan tentang mereka dan terbaru Datuk Aliff berkongsi tentang telatah anak angkatnya dikenali sebagai Ameena.

Video yang membuat rata-rata netizen terhibur dilaman Instagram milik Datuk Aliff apabila telatah lucunya ingin melihat Ameena berjalan. ‘Go Meena Go’ kata sokongan Datuk Aliff terhadap anak angkatnya itu membuatkan ramai tertawa mendengarnya.

Menerusi video dimuat naik ini telah meraih hampir 600k tontonan daripada netizen.

Kapsyen IG :

“hampir setahun dah minah … sy ni mcm pertama kali ada anak???????? tag kawan korang yg ada anak mcm minah baru baljar berjalan @babyterlajaklaris

siapa nak sambungan vedio ni??

oh abg kosmetik 3 dah bermula hny di youtube…

kalau korang nak tngok sambungan kehidupan sy sy akan update hari hari ala2 paprazi… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..”

VIDEO :

Rata-rata netizen memberi komen apabila melihat telatah lucu Datuk Aliff bersama Ameena itu.

Alahai Meena syg comel betul. Sejuk je hati rngok Ameena

hahaha bapak nya yg semangat

Abah nya minah tak sabar

hahahaha ya Allah memang havoc @aliffsyukriterlajaklaris barulah semangat gitu!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: Instagram aliffsyukriterlajaklaris via DiariDunia


Apa Kata Anda?