“Guru Disiplin Saya Dah Balik Malaysia..” – Dato Aliff Syukri Zahirkan Rasa Syukur.

Dato Aliff Syukri memuatnaik video durasi pendek yang mencuri perhatian ramai dengan kapsyen :

doakan saya ya, Guru disiplin saya dah balik malaysia, Akhirnya balik juga mam besar @shahidadherbs dgn kucing parsi saya @yusoffalqardawi ni…….bila jauh rindu..dekat asyik gaduh je..begitulah suami isteri siapa tak pernah bergaduh tu tipu.. setuju tak?? apapun saya bersyukur di sebalik apa juga kata2 nista yg diberikan,saya ada keluarga yg bahgia…anak2 yg menceriakan hidup….doakan sy dapat ke tanah suci pulak yaa…mana tai Allah tahun depan nak pergi satu keluarga pulak..

“Guru Disiplin Saya Dah Balik Malaysia..” – Dato Aliff Syukri Zahirkan Rasa Syukur.

“Guru Disiplin Saya Dah Balik Malaysia..” – Dato Aliff Syukri Zahirkan Rasa Syukur.

Posted by Negaraku Viral on Sunday, November 25, 2018

Jom lihat juga apa kata netizen :

Alhamdullillah, puan seorang isteri dan ibu yg solehah. Semuga sentuasa dlm rahmat Allah. Aamiin ya Rabb.

Terharunya saya alhmdulillah kluarga bhagia

In shaa Allah, keluarga bahagia dunia dan akhirat. Aamiin ya Rabb.

mungkin ada petunjuk dari Allah,harap Datok dpt siasat takut kalau betul bibik2 penjaga anak2 suka tunjal2 kepala budak2 ni,anak kecil otak mereka masih lembut takut gegaran otak akibat akan menjejas permikiran,pertumbuhan dan kecergasan mereka,

Allah….sweetnya…guru disiplin kena garang datin,tegas.hihihi…comel awak yusoff…abis kena gomol dgn abah dia…geram la tu..

Suka sangat tengok Datin @shahidadherbs Seorg isteri ibu mithali bertuah Datuk ada permaisuri spt Datin, semoga berbahagia & berkekalan till Jannah..Aamiin ya rabbal alamiin

Datuk, apa kata lpsni datuk jgn sponsor lagi sebarang rancangan hiburan dimana2 stesen tv. Datuk sponsor rancangan yg berbentuk agama pula. Pahala dpt, rezeki pon berkat. Tk rugi apa pon. Dunia rugi tapo akhirat untong berlipat kali ganda

Tengok sat dia cium yusof sampai teqeyak

Pada Masa yang sama, Dato Aliff Syukri juga menyambut  Ulang Tahun Kelahiran Tiga Orang Anak Serentak Bertemakan Madagascar

Usahawan popular, Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Shahida berkongsi beberapa keping gambar sambutan ulang tahun kelahiran tiga orang anak mereka iaitu Qadejah, 8, Ibraheem, 6 dan Qayyum, 1.

Sambutan ulang tahun tersebut bertemakan Madagascar yang diadakan di ‘Place Aliff Syukri’ dan dihadiri oleh 500 orang tetamu.

Terima kasih pada yg sudi hadir…mana yg terkurang minta maaf….Yang Paling best hari ni x hujan…takut juga kalau2 hujan.. .Theme : Madagascar 

“Impian untuk plan majlis macam ini telah saya rancang 5 tahun lepas seblum saya buat rumah ni.

“Jimat tak payah bayar hotel atau dewan untuk buat majlis. Ini adalah gambar yang saya ambil seblum majlis bermula. Nasib baik taman luas boleh masukkan lebih 500 orang serentak dalam taman berkonsepkan animal konsep.

“Jadi saya bawa ular, kambing dan arnab. Saya ni jarang buat hari jadi anak, biasa sambut dekat rumah je dengan family. Last sekali buat 3 tahun lepas.

“Tahun ni saya buat sekali 3 orang Qadejah,Ibraheem dan Qayyum maklum la sebab dekat-dekat jadi kita jalan sekali. Thanks mereka yang bantu jayakan majlis,” tulis Aliff menerusi entri di Instagram.

Foto Aliff sekeluarga meraikan ulang tahun itu mendapat pujian peminat kerana mereka beranggapan bahawa dia merupakan seorang ayah yang baik kerana tetap meluangkan masa bersama keluarga.

Para peminat juga mendoakan agar kebahagian yang dimilik oleh keluarga Aliff ini akan terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : IG aliffsyukriterlajaklaris via RimbaBara


Apa Kata Anda?