‘Haha! Baby Kembar VS Papa Kembar! Adoi Pak Nil Ni Kelakarlah!’- Pak Nil Bersama Kembar?

Siapa yang tidak kena dengan pengacara yang tidak dimamah usia Datuk Haji Aznil bin Haji Nawawi atau lebih mesra dengan panggilan Pak Nil. Pernah menceburkan diri sebagai pengacara, pelakon, penyanyi dan bekas penyampai radio.

Pak Nil merupakan seorang selebriti yang sangat mudah untuk didekati oleh peminatnya. Pengacara nombor satu negara ini telah berkecimpung dalam dunia pengacaraan lebih daripada 26 tahun.

Pak Nil sentiasa kelihatan awet muda walaupun telah berusia 56 tahun.

Dalam sebuah posting di Instagram semalam, Pak Nil memuat naik video dirinya bersama seorang yang di katakan sebagai kembarnya. Lelaki yang dikatakan kembar merupakan anak buah Pak Nil.

Menurut netizen wajah dan suara Pak Nil dengan kembarnya sama apatah lagi memegang dua orang bayi perempuan kembar yang comel. Bak sepasang kembar ayah dan anak?

Kapsyen yang dimuat naik:

Percubaan menculik baby kembar semasa sesi GoPaknil di @melawatimall petang tadi!! Elok2 sorang satu untuk #paknil dan @kym_hassan #bazaarPaknil dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial sepanjang Bulan Ramadhan ini di Melawati Mall

VIDEO:

Percubaan menculik baby kembar semasa sesi GoPaknil di @melawatimall petang tadi!! Elok2 sorang satu untuk #paknil dan @kym_hassan ???????? #bazaarPaknil dibawakan oleh @bazaarpaknilofficial sepanjang Bulan Ramadhan ini di Melawati Mall

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Video yang dimuat naik mendapat 5k tontonan. Para netizen turut membanjiri ruangan komen. Rata-rata memuji sikap Pak Nil yang sangat baik hati dan sangat suka kepada kanak-kanak.

Macam letak cermin kat sebelah je…

Baby kembar vs papa kembar…

Baby dah lupa parent…

Comelnyaaaa.

Sumber: IG Pak Nil via KisahDunia.COM  / @LubukMaklumat

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?