“I Want Solat With Papa.” Kak Lina Sebak Tengok Hubungan Anaknya, Sefhia Dengan Azlan

Pengantin baru, Elly Mazlein atau Kak Lina memuat naik gambar anaknya Putri Sara Sefhia yang ingin turut sama menunaikan solat bersama ayah tirinya. Sefhia sekarang yang berumur 3 tahun sebenarnya sudah lama tidak merasakan kasih sayang seorang bapa. Apabila hadirnya papa dalam hidup Kak Lina, Kak Lina sangat terharu kerana Sefhia dapat menyesuaikan diri dan sangat manja dengan Azlan.

Tambah Kak Lina lagi, dia telah menghantar anaknya ke sekolah agama dan sekarang Sefhia telah menunjukkan minat untuk solat bersama dia dan suami.

Mom, I want Solat with Papa.. ok mata pedih akibat letak minyak cap kapak pot0ng 2

Sefhia skrg bersekolah di sekolah Agama .. di sekolah siap pakai telekung bila Solat

Bila di umah,ikut je la apa pun keselesaan dia .. dah bersyukur sgt bila Sefhia mula suka ikut kami Solat

Perkongsian yang dimuat naik turut mendapat komen dari para peminat dan rakan artis. Mereka meluahkan rasa gembira melihat kehidupan Kak Lina sekrang. Semoga Kak Lina sekeluarga akan terus dirahmati dan bahagia selamanya.

Semoga kebahgiaan keluarga ini brkekalan hingga ke jannah

Allahuakbar …… mu, aku happy sgt untuk mu tau

Sefhia anak solehah… Mudahan mama dia dapat mendidik dgn sebaik²nya.

Alhamdulillah.. semoga bahagia hingga ke jannah.dan di beri kebaikkan hendaknya..

Pandai Sefhia. Semoga jadi anak solehah untuk papa dan mama.

Kak Lina pun nampak macam berjinak-jinak memakai tudung sambil membuat review makanan. Harap suatu hari nanti dapat dikekalkan.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Huhhh berpeluh2 tau kak lina pom pom makan..memang betul2 padu..sedap..serius sedap… ok betul sedap gitau kawan,ni kak lina ksitau kat korang laa ni..sapa suka makan sambal dengan nasi putih inilah jawapannya..takyah lauk lain pon takpe. Memang asyikkk.. So takyah pikir panjang lagi dah cepat2 ke @nurulhuda_fahmi rasakan sendiri.. kalu makan kompom bertambah.buang ke laut diet korang ye.hehe..😍 @nurulhuda_fahmi @nurulhuda_fahmi @nurulhuda_fahmi . ➡Produk muslim homemade ➡Boleh cod dan pos ➡sambal from terengganu . . #sambaltempoyakbilispetai #sambalhijaubilispetai #sambalsotongpetaimeletop #sambalbilistempe #sambalhomemade #sambaltempoyak

Siaran dikongsi oleh ELSefhia (@iamellymazlein) pada

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

 

Sumber: newsinkling

 


Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*