“Jangan la Sakat Dia .. ” Tercengang Shiela Rusli bila Tok Sidang sorok stokin Mika

Mika masih dalam mood exam tapi nampaknya tok sidang tidak akan menjadikan alasan tersebut untuk berhenti menyakat Mika. Sampaikan Shiela Rusly pun cakap dengan tok sidang ” tak payah la beb..hari-hari kot..” mana tidak nya memang setiap hari tok sidang menyakat Mika.

Video bawah ni tok sidang sakat Mika pasal isu IG password Mika yang di pegang oleh Tok Sidang..

Kak Shiela Rusli pasrah je bila Tok Sidang cakap tak nak sakat lagi dah tapi senyap-senyap di curinya stokin Mika yang di letakkan dalam songkok. Pasti jenuh la mika mencari ..begitu la gaya Tok Sidang yang mesra dengan anak-anaknya..Hubungan erat ayah dan anak pasti membawa impak positif kepada anak apabila dewasa..chill ya Mika!

VIDEO:

Begitu la gaya tak puas hati kak Shiela Rusli dengan tok sidang ..hahaha

komen netizen

 

sumber : IG Tok Sidang via meletop trending

 

 
 


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. “Jangan la Sakat Dia .. ” Tercengang Shiela Rusli bila Tok Sidang sorok stokin Mika – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.