“Kalau lsteriku (Masih Lagi La)..” Ini Jawapan Padu Sharnaaz Ahmad Bila Noor Nabila Katakan Dia Tiada Usaha Berdamai!

Kemelut rumahtangga antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan isteri Noor Nabila bagaikan tidak boleh diselamatkan. Mahkamah telah menetapkan 4 Disember sebagai lanjutan kes perceraian mereka berdua.

Terbaru memetik Iaporan dari Gempak, Noor Nabila mendedahkan akan meneruskan proses penceraian dengan suaminya Sharnaaz Ahmad dan mahu ia diselesaikan secepat mungkin.

Setelah hampir setahun kisah rumahtangga mereka masih lagi tiada titik noktah, Nabila menjelaskan sudah tidak sanggup untuk hidup dalam suasana sebegini.

‘Proses perceraian ini sudah berlangsung hampir setahun, saya tak nampak usaha Sharnaaz untuk berdamai. Saya sendiri tak nak teruskan. Sepatutnya perkara ini boleh dipercepatkan sekiranya Sharnaaz melafazkan cerai tapi disebabkan proses ini masih berlangsung, perceraian tidak dapat diteruskan.

“Seharusnya, kedua-dua beIah pihak boleh faham yang kita boleh ‘move on’ meneruskan hidup masing-masing dan memberikan fokus kepada anak. Sharnaaz mempunyai kehidupan sendiri, saya juga sama. Saya sudah tawar hati, ada baiknya jika perkara ini tidak dipanjangkan dan kita berikan tumpuan untuk membesarkan anak tanpa sebarang rasa yang tersimpan,” kata Nabila.

Tetapi bagi pihak Sharnaaz pulak, dia lebih selesa untuk tidak memberikan sebarang keterangan berhubung kemelut yang melanda rumahtangga mereka. Melalui luahan yang dibuat melalui IG story miliknya, dia masih menghormati status seorang wanita yang penah menjadi yang teristimewa dalam hidupnya.

Kenapa aku memilih untuk diam dalam isu rumahtangga?

Kerana Jebat

Hanya Jebat

Kebenaran tidak seperti yang did4mbarkan,

Biar Allah dan orang terdekat saja yang tau,

Tak perlu menjadi sorakan orang luar,

Baik burvk sang suami atau isteri,

Dia tetap pernah menjadi yang teristimewa.

Let it be that way.

Sharnaaz juga menegaskan bahawa hanya satu sebab yang membuatkan beliau terus diam untuk memberikan sebarang keterangan yang mungkin boleh memburukkan keadaan iaitu kerana anak lelakinya, Jebat Jayden.

Kalau lsteriku(masih lagi la),

Ingin berbicara tentang suaminya,

Itu dah tak betul dan kurang manis,

Kecuali lelakinya berlaku kasar, curang atau d4yus.

Namun tidak akan ku menghinanya di mana-mana ruang media,

Sebab apa?

Satu sebab…

Jebat Jayden Ahmad bin Sharnaaz Ahmad.

Walaupun perkahwinan mereka bagaikan tidak boleh diseIamatkan, namun kami berdoa agar pengakhiran ini bukanlah menjadi satu titik noktah kepada kebahagiaan Sharnaaz dan Jebat.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majlis Maulid, Tahlil, & Aqiqah @jebatjayden. Semoga majlis malam ini dipenuhi dengan keberkatan dan rahmat Allah swt.

Siaran dikongsi oleh Noor Nabila (@noornabila) pada

Kredit:viralbbn


Apa Kata Anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*