[VIDEO] Sayang Sungguh Danisha Kat Kakak Dia.. Kasih Sayang Anak-Anak Abby Abadi Buat Netizen Tersentuh

Apabila bercakap mengenai anak-anak Abby Abadi dan Norman Hakim pasti ramai yang mengetahui bahawa mereka mempunyai anak-anak dara yang cantik jelita. Hasil perkongsian hidup Abby dan Norman Hakim telah dikurniakan tiga orang anak iaitu Danish Hakim,15 Marissa Dania,13 dan Maria Danisha,10.

Walaupun telah berpisah dan mempunyai kehidupan masing-masing, namun Abby dan Norman tetap menjalinkan hubungan baik demi kebahagiaan anak-anak. Malah, mereka sering bercuti bersama-sama dan Abby Abadi sendiri sudah menganggap Memey Suhaiza seperti adik sendiri.

Baru-baru ini Abby Abadi telah memuat naik satu video mengenai keakraban anak-anak daranya iaitu Maria Danisha dan Marissa Dania. Dalam video tersebut Danisha bertindak memeluk dan menc!um kakaknya setelah sebulan tidak berjumpa kerana Marissa berada di asrama.

Perwatakan Danisha yang manja itu tidak dapat disangkal lagi kerana dia merupakan anak bongsu Abby Abadi selain dua orang anak angkatnya. Perwatakan Marissa Dania pula dilihat sebaliknya berbanding adiknya. Dia lebih pemalu dan tidak pandai mempamerkan kasih sayangnya walaupun dia seorang yang penyayang.

Kapsyen IG :

Baby lepas rinduuuu dekat Kak Yanya.. Memang penyayang Baby besar kita ni. Kak Yanya dia tu yg eksen.. ???? (dia tak reti peluk c!um org ????) .
ps: Masing2 sayang.. tp tulah.. dgn cara yg berbezakan. Nantilah kita buat kajian kenapa Dania gitu hihi ????????????

VIDEO :

hehhe cutenyaa

sweetnya…adik sygkn kakaknya…

huhu sian si baby besar kna tolak2 ngn kakak yg pemalu..ye

tak pernah tak cantik Dania

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : Instagram abby_abadi112 via @LubukMaklumat

 


Apa Kata Anda?