“Kerasan Betul Anaqi Dengan Mak Ct…Mummy Dia Pun Dia Wat Donoo”- Telatah Comel Aqeef Anaqi Raih Perhatian Ramai!

Pasti ramai yang mengenali dengan pasangan sama cantik sama padan ini bukan? tak lain tak bukan, Amyra Rosli dengan Amar Baharin yang kini dilihat semakin bahagia bersama putera kesayangannya iaitu Aqeef Anaqi.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Amar dilaman Instagram miliknya, rata-rata netizen terhibur melihat telatah anak lelakinya bersama Datuk Siti Nurhaliza iaitu penyanyi tersohor yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan kita.

Mana taknya, Anaqi melalui video dikongsi itu sedang asyik didukung oleh Datuk Siti sehingga apabila Amyra memanggilnya tetapi tidak dilayan. Telatah Anaqi itu sangat comel apatah lagi wajah Anaqi yang kelihatan steady sahaja.

Amboi, seronok Anaqi didukung Datuk Siti

VIDEO:

dia dgn siapa tu? happy dia dpt jmpa tok iti yg syg.. smpi tak nak kt mommy.. omey je dia???? #aqeefanaqi #amyramarjr #amyramar #sitinorhaliza @aqeefanaqi @aamyrarosli @amarbaharin @ctdk

A post shared by Amar Baharin ♥♥ Amyra Rosli (@_amyramarfans) on

Rata-rata netizen memberi komen telatah lucu Anaqi yang sangat comel saat didukung oleh Datuk Siti.

Telatah comel Anaqi jadi perhatian!

Stress betul muka dia.. Mesti tengah fikir macam mana nak ambik ati ibu mertua tu..

Amboi bijak ye dia tau2 duk ngan superstar…

Sumber : IG Amar Baharin > / videoviral.co


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. “Kerasan Betul Anaqi Dengan Mak Ct…Mummy Dia Pun Dia Wat Donoo”- Telatah Comel Aqeef Anaqi Raih Perhatian Ramai! – Berita Vral – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.