[VIDEO] Alahai Kesian Kat ‘Budak Petaiii 1 Ikat RM 8’ Netizen Terhibur Bonda Menyakat Adik!

Bonda Rozita Ibrahim pengasas kepada produk kecantikan dan kesihatan Jamu Ratu adalah ibunda kepada Dato’ Alif Syukri. Rata-rata netizen yang mengikuti perkembangan Rozita Ibrahim dilaman Instagramnya pasti tahu yang anak-anak Bonda dari berlainan ayah, tetapi hubungan rapat yang terjalin seperti adik beradik kandung. 

Bonda Rozita Ibrahim telah memuat naik video di laman instagramnya. Video tersebut juga telah mendapat perhatian netizen

VIDEO :

Adik model petai of the year.. dia tak perasan Qistina tampal sticker pada tudungnya . Sehari 10 kali betulkan shawl sbb dipuji lawa dia pakai shawl..Semua staf sy suka dgn dia..kalau org marah dia sbb nakal dia balas dgn bebel speaking lah dia..Org xfaham.lah apa dia cakap.. . Ig adik @maryam.nur.amani . Utk booking urut boleh hubungi 0192212617 (booking) 0167719349 (walkin) . Follow @rumah.terapi.alam utk rumah hutan.. waze rumah hutan bonda.. . Info produk : @jrm.official Pengedar : @jrm.network . Dan boleh subscribe ke youtube channel bonda : Rozita Ibrahim utk lihat video2 yg menarik..!

A post shared by ROZITA JRM OFFICIAL (@bondarozitaibrahim) on

KOMEN NETIZEN :

comey! tp masa sama kesian pun ada. tp adik cool ????????

Muka adik lepas bonda cakap “patut lah mulut busuk” win! Hahahaha

Comel adik ni. ” Adik memang petai ” hahaha

Semoga Amani sentiasa menjadi anak yang solehah dan sentiasa menjadi penyejuk hati ibu dan bapanya..

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber: Ig BondaRozitaIbrahim via IslamikInfo


Apa Kata Anda?