Kesiannya Dia Apa Patut Saya Buat, DS Aliff Syukri Terkejut Bila Ameena Buat Sesuatu Pada Qayyum

Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri berkongsi video di laman Instagramnya meluahkan rasa gusar bila anaknya suka menggigit.

selfie with ank bujang sy @ammar_ahyan .. bukan senang nak suruh dia bergaya mcm ni.. sbb dia ni selalu selekeh..penat saya nak kena grooming..

Kisahnya, video berdurasi 59 saat untuk menunjukkan Qayyum menjadi mangsa digigit Ameena.

“Ya ALLAH, kesiannya dia, apa patut saya buat? Perangai budak-budak lain-lain kan?“Pengalaman pertama saya ada anak macam ni kuat menggigit sampai mencederakan.“Dulu gigit badan, peha sekarang jadi pula. Dah standby maid jaga khusus mereka macam ini,” tulisnya di kapsyen

Jom Lihat Video Penuh Dibawah :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apa patut saya buat?? Perangai budak2 lain2 kan.. pengalaman pertama sy ada anak mcm ni kuat mengigit smpai mencederakan dulu gigit badan,peha skrg jadi pula.. dah stmby maid jaga khusus mereka jadi macm ni😪

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Di ruangan komen, kelihatan ramai yang memberi tips supaya anak tidak menggigit.

Bagaimanapun ada yang melahirkan kerisauan sekiranya ibu kandung Qayyum akan menggunakan perkara ini untuk mengambil semula anaknya itu.

Sebelum ini, kecoh isu bahawa Qayyum dikatakan didera penjaganya hingga menyebabkan ibu kandungnya mengambil keputusan untuk menjaga anaknya semula.

Namun, Aliff dan isterinya, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid menjelaskan perkara sebenar dan bertegas ingin menjaga Qayyum.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share ya

Foto/Instagram:DS Aliff Syukri / rimbabara.com


Apa Kata Anda?