[VIDEO]”Sempat Lagi Sengih” – Lara Alana Berenang Dan Menyelam Buat Ramai Cemburu

Walaupun baru berusia 4 tahun, namun populariti si cilik Lara Alana sudah setanding dengan populariti kedua-dua ibu bapanya. Mempunyai lebih 3 juta pengikut di Instagram, Lara sudah memiliki peminat setia sejak dirinya masih lagi bayi sehinggalah kini. Setiap telatah dan gelagatnya di media sosial juga sering menjadi tumpuan ramai.

Terkini di Instagramnya, Lara telah berkongsi sebuah video dirinya ketika sedang berenang di sebuah kolam renang tanpa menggunakan pelampung.

Tergedik-gedik je kaki dia tu

Gelagat Lara Alana Berenang

Alahai si Lara Alana ni, dalam air pun boleh dia senyum 😄p/s : min sampai sekarang pun tak pandai lagi berenang 😂

Posted by Gelak Sakan on Sunday, October 28, 2018

They have underwater speakers

Dalam video itu, Lara sedang menikmati saat-saat seronoknya berenang dan menyelam di dalam air. Malah, siap boleh tersenyum lagi dalam air!

Video itu membuatkan ramai jadi kagum melihat kebolehan  Lara yang sudah pandai berenang walaupun hanya baru berusia 4 tahun. Di ruangan komen, pelbagai kata-kata positif diberikan mereka. Ada juga yang membandingkan diri mereka yang sudah tua dengan si comel itu yang sudah berani dengan air.

I dah 30 pon tak pandai berenang

Sempat lagi sengih dalam air

Jelesnyaa.. aku dah tua ni pun tak reti

Aku 18 pun tak pandai lagi

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: laraalanaa via MediaOhsem


Apa Kata Anda?