[VIDEO] “Haritu Meena Sekarang Qayyum” – Lawak Dato’ Aliff Syukri Feeling Jadi Model

Siapa yang tidak mengenali usahawan ini bukan? Sering dikritik namun tetap bersahaja Datuk Seri Aliff Syukri bahagia bersama keluarganya dan sering berkongsi perkembangan tentang mereka.

 Sebelum ini Datuk Aliff berkongsi tentang telatah anak angkatnya dikenali sebagai Ameena yang sedang belajar untuk berjalan.

Lihat : “Go Meena Go!” Anak Aliff Syukri Meena Belajar Berjalan

Terbaru, Datuk Aliff telah memuatnaik video yang menunjukkan dia berjalan secara catwalk seolah-oleh model yang sedang memperagakan fesyen terbaru.

Kapsyen Instagram

“on tak kita jadi model???nak gi kerja kena semangat pagi pagi ni bukan serius jee..setujutakk uolsss??
.
.
kita catwalk kat rumah jeee lahh..penonton dan host sy adalah staff saya jee..ada tak kawan korang perangai mcm sy suka berangan mcm model??? sila tag mereka.”

Video tersebut mendapat perhatian pengikutnya di laman sosial itu dan rata-rata mengatakan Aliff Syukri dan staffnya sekepala.

VIDEO :

on tak kita jadi model???nak gi kerja kena semangat pagi pagi ni bukan serius jee..setujutakk uolsss?? . . kita catwalk kat rumah jeee lahh..penonton dan host sy adalah staff saya jee..ada tak kawan korang perangai mcm sy suka berangan mcm model??? sila tag mereka.. . . . kalau korang nak tngok sambungan kehidupan sy sy akan update hari hari ala2 paprazi… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Lucu jga gelagat dato dgn staf2 dato ni…

Terkejut Yusuf…

Feeling model

Hari tu meena.skrg qayum…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber : Instagram AliffSyukri


Apa Kata Anda?