“Lawatan ini mungkin tak sehebat doa mereka…” – Achey ziarah kubur Yus Jambu

Sebelum ini, pelawak Achey Bocey mempunyai kontroversi sehingga ramai yang mengatakan kononnya beliau akan menggantikan tempat Lan Solo sebagai vokalis terbaru untuk kumpulan Kristal.

Kini, penyanyi lagu Yang Terindah itu sekali lagi mendapat perhatian ramai apabila beliau memuat naik gambar di Instagram ketika menziarahi kubur arwah pelawak Yussry Edoo atau lebih dikenali sebagai Yus Jambu atau Pak Yus.

Beliau yang mungkin secara kebetulan berada di kawasan Perlis telah mengambil keputusan untuk menziarahi kubur arwah Pak Yus di Sungai Batu Pahat.

VIDEO:

Mungkin lawatanku ini tidak sehebat doa mereka yang lain…

Sementara itu aku singgah …. .. tetapi jika dihalusi persinggahan adalah tempat ku dan yang kekal adalah kamu… .. lawatan ku mungkin tidak sehebat doa2 mereka yang amat merindui dan menyayangi mu .. .. Dan kami percaya jika di kumpul kan semua itu … ianya pasti menjadi kiriman yang terbaik buat mu… .. #janganhisapgam #sempoimempoiyempoikelempoi #jambu

A post shared by achey Bocey 013-6408967 (mngr) (@acheykintangkintung) on

Rindu arwah Pak yus…

Berikutan itu, posting tersebut telah dihujani ucapan orang ramai yang merindukan lawak daripada dan turut memberi ucapan Al-Fatihah pada posting tersebut.

Al-Fatihah…

Sumber : Achey Bocey / Ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?