Masihkah Anda Ingat Dengan Heroin Pangako Sayo Ini? Inilah Dia Penampilan Dirinya Yang Terkini

Bila sebut sahaja drama dari Filipina iaitu Pangako Sayo,pasti ramai dari kalangan anda yang pernah menjadi peminat drama hits ini.Drama popular ini telah di lakonkan oleh Jericho Rosales dan Kristine Hermosa yang mana-mana masing-masing memegang watak Angelo dan juga Ina.

Perjalanan kisah Angelo dan Ina dalam drama ini membuatkan ramai penonton terbuai dengan babak romantis dan air mata mereka yang melalui banyak liku dalam memperjuangkan cinta antara dua darjat. Heroinnya iaitu Ina atau nama sebenarnya Kristine telah mempunyai ramai peminat dan menjadi antara heroin drama di Filipina yang popular.

Beliau juga pernah berlakon dalam drama Sana’y Wala Nang Wakas. Beberapa tahun sebagai anak seni,Kristine Hermosa mendirikan rumah tangga dengan jejaka pilihannya.

Rumah tangga pelakon berusia 34 tahun ini semakin ceria dengan kehadiran 4 orang cahaya matanya bersama sang suami. Kesemua anak-anak Kristine Hermosa juga di lihat sangat comel dan pintar. Walaupun usianya sudah masuk 34 tahun dan mempunyai 4 orang anak, beliau nampak masih muda dan mampu mengekalkan kecantikannya yang sudah ada sejak dari muda remaja lagi.

Lagu Pangako Sayo ini pasti akan menggamit memori anda yang pernah mengikuti drama ini sejak zaman dahulu lagi.Betul tak?

KisahDunia.COM / ceritadunia.org


Apa Kata Anda?