[VIDEO] “Kecik-Kecik Dah Membawang Pasal Rantai, Belajar Sifir Dulu!” – Gelagat Lara Alana Dan Rakan Ajak Awal Ashaari Pergi Bangsar Village Bikin Terhibur!

Siapa yang tidak cair melihat kecomelan anak pelakon Awal Ashaari dan Scha Alyahya ini?

Terbaru Awal menerusi Instagram Lara ada memuat naik sebuah video pendek di mana dia membawa Lara dan rakan Lara, Alicia untuk ke sekolah.

Menariknya sepanjang perjalanan, Lara dan Alicia berborak mengenai rantai dan meminta Awal untuk membelikan perhiasan berkenaan di sebuah pusat membeli belah, Bangsar Village.

“Hari ni special sikit sebab Daddy hantar Lara & Alicia pergi sekolah naik @weststarmaxusmy ! Punya lah luas rasa macam Datin Datin! That’s why lah borak pun pasal rantai, Intan berlian… shopping kat bangsar village.. Lepas ni jangan mintak bag sekolah birkin sudah!,” tulisnya di ruangan berkenaan.

 

Hari ni special sikit sebab Daddy hantar Lara & Alicia pergi sekolah naik @weststarmaxusmy ! Punya lah luas rasa macam Datin Datin! That’s why lah borak pun pasal rantai, Intan berlian… shopping kat bangsar village.. Lepas ni jangan mintak bag sekolah birkin sudah! ???? #LarAlicia #kisahlaradandaddy #feelingHAVEHAVE #maxusG10xschawalara

A post shared by Si Penglipur Lara (@laraalanaa) on

Rata-rata dilihat terhibur dengan keletah dua kanak-kanak perempuan itu, malah ada yang mengusik Lara dan memanggilnya dengan panggilan ‘datin’.

Malah Awal turut dilihat meninggalkan komen di ruangan berkenaan. (Eh bukan kapsyen Lara tu Awal jugak ke yang buat??”hahaha)

Entri berkenaan yang dimuat naik kelmarin berjaya meraih hampir 400K tontonan di laman Instagram.

Sumber Instagram Lara Alana

KisahDunia.COM


Apa Kata Anda?

1 Trackback / Pingback

  1. [VIDEO] “Kecik-Kecik Dah Membawang Pasal Rantai, Belajar Sifir Dulu!” – Gelagat Lara Alana Dan Rakan Ajak Awal Ashaari Pergi Bangsar Village Bikin Terhibur! – Citer Viral dan Unik

Comments are closed.