PANAS! Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Teruk Dipukul Suami

Nampaknya isu tuduhan melibatkan pelakon Fatin Afeefa dan seorang lelaki yang juga didakwa sebagai ‘suami orang’ seperti tiada kesudahan. Terdahulu, kami pernah menyiarkan beberapa artikel mengenai pelakon ini yang juga bekas isteri kepada Adam Shahz. Pasangan ini bercerai selepas Adam mendakwa Fatin curang padanya dan turut dikatakan menggunakan ilmu hitam untuk padanya.

Dipukul Suami Kerana Fatin Afeefa

Terbaru, menerusi laman Twitter wanita yang dikenali sebagai Hanna Marie sekali mendedahkan pelbagai kontroversi melibatkan Fatin. Kami percaya antara tujuan wanita tersebut mendedahkan kontroversi itu dek kerana Fatin telah menjadi skandal bersama suami wanita itu.

Namun, kerana tuduhan skandal tersebut, wanita itu memuat naik sekeping gambar yang menampakkan kesan penyangkut baju pada kakinya dipercayai kerana telah dipukul suaminya.

Merayu Fatin Tidak Ganggu Keluarganya Lagi

Tambahnya juga, wanita ini dalam yang sama turut merayu pada pelakon itu supaya tidak lagi menganggu kehidupan mereka sekeluarga sebelum sekali lagi mendakwa Fatin antara punca mengapa dia dipukul sedemikian rupa.

Dalam perkembangan lain, netizen terus membuat spekulasi mengenai status anak-anak Fatin setelah Adam menerusi kenyataannya sebelum ini mendakwa anak sulung mereka bukanlah anak kandungnya.

Kes ini semakin merumitkan! Jika benar dia telah dipukul, mengapa laporan polis tidak dibuat? Akan tetapi dia masih lagi menyebut (tag) akaun rasmi Fatin pada setiap postingnya dan Fatin juga tidak mengambil sebarang tindakan. Siapakah yang bersalah sebenarnya? 

 

Sumber : Twitter HannaMarie

@SoyaLemon


Apa Kata Anda?