[VIDEO] Pandainya Azal Tolong Ibu Beli Barang Dapur Di Pasar.

Umum mengetahui pelakon, Zarina Zainuddin mempunyai dua anak kembar lelaki austime bernama  Muhammad Razil Azrai dan Muhammad Raizal Azrai . Zarina juga sering memuat naik video kedua-dua anaknya itu di Instagram dan sering mendapat pelbagai reaksi daripada pengikutnya. Bagi mereka, Zarina mempunyai hati yang cukup tabah dan semangat yang kuat untuk membesarkan dua orang anak istimewa itu.

Jikalau sebelum ini Zarina mengajar anaknya untuk mengemas rumah tetapi kali ini Azal meminta anaknya pergi ke pasar untuk membeli barangan dapur. Azal juga kerap mengikut ibunya ke karnival-karnival jualan pulit kuning hasil tangan ibunya.

Baiknya Azal menjaga solat..

VIDEO :

Azal ????

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_) on

Ok ingat ke azal apa yang ibu suruh beli…

My lovely azal ???? #azalpergipasar Assalamualaikum Hi semua kami akan berniaga di dua kawasan 1. Expo Singapore Booth no C9 6 hingga 9 September 2.D,Marquee Downtown East @kassimbabasg Pasir Riss 7 hingga 9 September. Pulut Kuning Rendang Ayam PulutKuningRendang Daging PulutKuning RendangKerang PulutPandanSambalIkanBilisPetai Jumpa di sana ????

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_) on

Lihat la azal dah berjaya beli barang yang di suruh ibu..bijak azal! dapat upah lagi dari ibu..

VIDEO :

Ramai yang kagum dengan kesungguhan Zarina membesarkan 2 anak istimewanya. Kesabaran yang tinggi dan kesungguhan yang di tunjukkan membuktikan anak-anak autism seperti Azal boleh dibentuk seperti remaja yang lain malah lebih di lihat bertanggungjawab dan jujur.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : IG zarinazainuddin Via Dato’ Siti Norhaliza


Apa Kata Anda?