[VIDEO] Parodi Jihan Muse, Sherry al-Hadad, Nabila Huda Menari Lagu ELITE Bikin Netizen Berdekah!

Anggota kumpulan Elite iaitu Sasha Saidin berkata dia bersama anggota kumpulan itu merancang untuk membuat kemunculan semula selepas persembahan mereka menjadi tular baru-baru ini.

Sasha berkata, mereka terkejut persembahan ketika menyanyikan lagu Manisnya Senyumanmu semasa persandingan kedua Norman Hakim dan Memey Suhaiza serta Abby Abadi dan Mohd Faizal Zakaria pada 24 September lalu.

“Memang terkejut juga apabila video persembahan kami itu tular di media sosial malah terharu apabila kami mengetahui Elite masih mempunyai peminat yang ramai.

Image result for kumpulan elite

“Budak-budak pun ada yang kenal Elite mungkin pengaruh daripada ibu-bapa mereka yang memasang lagu kami.

“Saya pun sebenarnya sedang merancang untuk menyatukan kembali semua ahli Elite dan masing-masing bersetuju,” katanya.

Dalam pada itu, Sasha berkata, dia menyifatkan video itu menjadi tular kerana kesemua anggota Elite masih aktif dalam industri hiburan dan merindukan untuk melihat mereka beraksi sebagai sebuah kumpulan.

“Anda tidak boleh mengelak daripada kami… hahaha. Sebenarnya persembahan itu tidak dirancang pun dan kami naik ke pentas selepas mendapat permintaan daripada penganjur dan persetujuan Abby.

“Walaupun Abby tidak mahu lagi menyanyi tetapi dia sempoi melayan karenah kami dan kami memang seronok sangat.

“Sudah lama kami semua anggota asal tidak bersatu di atas sebuah pentas dan peminat rindu untuk melihat kami sejak sekian lama,” katanya.

Sementara itu, Sasha berkata, dia sudah menerima tiga buah lagu daripada seorang komposer dan sedang berbincang dengan rakan-rakannya yang lain untuk memilih lagu sesuai.

Pun begitu kata Sasha, mereka tidak terburu-buru untuk melancarkan lagu terbaharu kerana paling penting mereka merancang strategi dengan betul agar kemunculan semula meninggalkan impak.

VIDEO :

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : GetAViral via SoyaLemon


Apa Kata Anda?