Pengalaman Dato’ Siti Nurhaliza Bertemu Malaikat Pada Malam Lailatul Qadr

Ramai yang tidak tahu tentang kisah perkahwinan dan rumahtangga suka dan duka Dato’ Siti Nurhaliza dan Dato’ Khalid Mohd Jiwa yang diharungi. Dato Siti Nurhaliza menceritakan tentang kisahnya bertemu dengan malaikat semasa menunaikan haji sekitar 9 tahun yang lalu..

Allahhuakbar! Kisah yang teramat istimewa yang amat jarang berlaku pada org lain yang pernah berlaku dengan kehendak-Nya. Sesungguhnya Allah maha pemurah lagi maha menyayangi.

Apa yang berlaku terhadap Dato’ Siti Nurhaliza dan suaminya Dato’ Khalid Mohd Jiwa adalah di atas kekuasaan-Nya. Hanya Dia lah saja yang memilih insan bertuah itu.semoga Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa di kurniakan anak yang soleh dan solehah dan di rahmati Allah.

Ikuti kisah menarik dan juga kenyataan dari Dato Siti Nurhaliza sendiri yang menceritakan kisahnya bersama suaminya ketika melakukan ibadah haji di dalam wawancara khas bersama Ustadz Don Daniyal Don Biyajid yang disiarkan secara langsung di tv al-Hijrah.

Pengalaman dan kenangan menakjubkan dari Dato Siti Nurhaliza dan suaminya Dato Khalid Mohd Jiwa yang amat menarik untuk anda yang mengikuti beliau.

VIDEO :

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber : GetAViral via SoyaLemon


Apa Kata Anda?