Persembahan Lagu Jiwa Lagu Cinta Zamani bersama Ameng di Pentas Akhir Gegar Vaganza Musim Kelima.

Zamani Ibrahim yang kini menyertai rancangan Gegar Vaganza musim kelima mencuri perhatian seluruh peminat peminat muzik tanah air. Untuk berada pada minggu akhir Gegar Vaganza pada malam ini, bukan lah sesuatu yang mudah bagi seorang lagenda ini.

Rancangan Gegar Vaganza dihoskan oleh oleh pengacara tetap iaitu Nabil Ahmad dan juga Jihan Muse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zamani – Dimatamu ( Konsert Gegar Vaganza 5 Minggu Separuh Akhir )

‘Di Matamu’ minggu separuh akhir…Terima kasih

Disaat minggu Zamani tidak mampu melontarkan suara lunaknya dengan lagu Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta, Zamani diberi peluang kedua oleh penaja utama rancangan Gegar Vaganza untuk kembali bersaing. Seterusnya sekali lagi difahamkan terpalit dengan lupa lirik. Namun, bukan masalah lupa lirik tapi masalah teknikal yang membuatkan Zamani diam seketika untuk mengambil semula tempo dalam nyanyian nya.

Done solat hajat utk Abg Zamani… doakan sihat dan dipermudahkan urusan olehNya – netizen

berdebar pulak…moga2 kemenangan milik zamani – netizen

Sedikit Sebanyak ini memberi kesan yang positif kepada semua lapisan masyarakat agar sentiasa berprasangka baik sesama insan. Jangan mudah untuk bercakap negatif pada seseorang. Tuah ayam nampak di kaki, namun tuah manusia siapa yang menduga kan?

Pada minggu akhir yang berlangsung pada 18 November 2018, Zamani diberi tugasan untuk membawa Lagu Jiwa Lagu Cinta bersama bekas vokalis Kumpulan Spring dan juga bintang Gegar Vaganza yang lepas iaitu Ameng. Persembahan yang bertenaga daripada mereka membuatkan suasana dewan MBSA meriah.

Ameng Spring atau nama sebenar nya Wan Aminuddin bin Wan Ismail

Ameng dan Zamani

Jom lihat persembahan akhir Zamani bersama Ameng dengan Lagu Jiwa Lagu Cinta :

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share ya.

Sumber : gempak / rimbabara.com


Apa Kata Anda?