[VIDEO] “Kebetulan Hari Ni Bersih.. Hahaha!” – Beg Dato’ Siti Nurhaliza Diselongkar Sarancak

Bagi setiap individu yang bergelar wanita tidak lengkaplah penampilan mereka jika penggayaannya tidak dipadankan dengan satu tas tangan. Tas tangan boleh dikatakan sebagai salah satu keperluan bagi setiap wanita. Ia juga merupakan antara aksesori yang digelar sahabat karib bagi golongan wanita.

Tidak kira usia tua mahupun muda pasti golongan wanita ini akan mengenakan apa sahaja jenis tas tangan dengan penampilan mereka asalkan ianya bersesuaian. Kebiasannya tas tangan akan menjadi satu ruangan bagi wanita untuk menyimpan apa sahaja keperluan asas harian mereka. Contoh barangan yang ada didalam tas wanita seperti Handphone, Minyak wangi, Set kecantikan dan juga Kaca mata.

Selebriti terkenal Dato’ Siti Nurhaliza merupakan seorang individu yang sangat gemar bergaya dengan pelbagai jenis tas tangan. Namun begitu sebagai seorang selebriti beliau sememangnya telah khaskan satu tas tangan yang sentiasa dibawanya ketika beliau bekerja ke mana sahaja. Mari kita lihat apa yang beliau bawa dalam tas tangan beliau.

VIDEO :

Teks oleh : Staf Soya Lemon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

 

Sumber : Youtube HotFM via SoyaLemon.NET


Apa Kata Anda?