[VIDEO] Sebak! Baem Menangis Sedih, Bila Tahu Qayyum Kembali Ke Pangkuan Keluarga Kandung

Viral kisah Qayyum, anak angkat kepada Dato’ Seri Aliff Syukri dan Datin Seri Shahida, apabila ibu kandung Qayyum tampil untuk mengambil kembali anaknya. Setelah berbincang, keluarga Aliff Syukri telah bersetuju untuk kembalikan Qayyum ke pangkuan keluarga kandungnya apabila diminta berbuat demikian.

Berat hati keluarga Aliff Syukri untuk melepaskan Qayyum, tapi apakan daya DS Shahida berpendapat lebih baik Qayyum berada dalam jagaan keluarga kandungnya. DS Shahida telah berkongsi video dimana Baem, anak ketiganya menangis

Baem sedih Yom nak pergi esok!! tak apa Baem nanti mama bagi Baem adik banyak-banyak ya!

VIDEO:

Tersentuh hati melihat Baem menangis memikirkan Qayyum yang sudah selamat berada dalam jagaan keluarga kandungnya. Netizen turut bersimpati dengan keadaan Baem. Iyalah, hari-hari bersama Qayyum, bermain bersama dan tiba-tiba Qayyum tiada.

Aduhaii sedihnyanyaa..

Adik susuan dia kan.. budak-budak memang tak pandai nak tipu perasaan dia

Kesian Baem, kecik-kecik dah tahu semua tu

Sumber: majalah pama

Datin Seri Nur Shahida mengesahkan dia akan menyerahkan kembali salah seorang anak angkatnya, Qayyum kepada ibu kandung.

Sebentar tadi menerusi Instagram, usahawan inj memuat naik kapsyen beserta foto penuh emosi.

“Bye2….waktu saya post ni mungkin yom dah ada di pangkuan mak dia… sorry sayang mama x dapat hantar!!

“Mama doakan yom jadi anak yg soleh dan membahagiakan ibu bapa yom…mama halalkan air susu mama utk yom……mama minta maaf kekurangan mama jaga yom dan mungkin x sebaik ibu yom jaga!!!

“Ada rezeki kita jumpa ya sayang!!x jumpa di dunia kita jumpa di syurga(kalau mama masuk syurga la!, tulisnya.

Perkongsian tersebut menerima komen pelbagai netizen yang rata-ratanya sedih terhadap apa yang berlaku.

Berape lama boleh tahan… Dia nagis xmau henti jenuh la nk ambk blk… Jgn ckp mak dia xsanggup bela… Tampak mak dia bg hilang ingtan..ha geram la tuh…

yom besar msty hensem..jd anak susuan(ikut syarat)..insyaallah air susu datin yg mngalir pd badan yom mbuat kn yom ingt pd datin…sedih tngok…

Sian kat Yom! Akak bkn apa, dah dr baby sehari dia keluarga ni jaga. Ni kalau mak dia x reti jaga. Mmg kena maki ajer ar. Baik pulangkan semula Yom tu… Walau hanya ibu angkat yg dah jd ibu susuan, dia lebih tahu Yom mcm ner…

Respond aliff syukri

aliffsyukriterlajaklaris. semoga pilihan kami ini terbaik.. walaupun pahit .. kuatkan family kami

Sekian, Semoga datin dan datok tabah dan kami doakan qayyum bahagia bersama ibu kandungnya..

Foto: Instagram Datin Seri Nur Shahida

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Sumber: MenujuKebenaran


Apa Kata Anda?