“Sebelum Ada Tarian Raver Kami Dah Menari Dulu”- Tomok Umum Konsert Throwback New Boyz November Ini

Satu ketika dahulu, kumpulan New Boyz pernah menjadi fenomena yang mewarnai industri musik tanah air sekitar lewat 90-an.

Menerusi Instagram, vokalis kumpulan tersebut, Tomok telah memuat naik sebuah video ‘throwback’ ketika mereka sedang mengadakan pengambaran musik video di Port Dickson.

VIDEO:

sedikit throwback lagi tentang kumpulan yang saya cintai dulu,kini dan selamanya . kalau tak silap videoclip ni kitorang buat kat port dickson..sebelum tarian raver muncul kami dah buat dulu dah..haha . 28 november saya akan throwback lagu-lagu lama saya..jemput datang kalau berkesempatan..ticket sudah mula kehabisan . along,lan,jay,syuk..call aku!! dapat satu lagu kita jamming kat konsert tu nanti pun dah cukup bahagiakan peminat kita . 28 NOVEMBER 2018 di DEWAN FILHARMONIK PETRONAS KLCC..beli ticket di www.mpo.com.my

A post shared by Tomok (@tomokofficial) on

sedikit throwback lagi tentang kumpulan yang saya cintai dulu,kini dan selamanya.kalau tak silap videoclip ni kitorang buat kat port dickson..sebelum tarian raver muncul kami dah buat dulu dah..haha

28 november saya akan throwback lagu-lagu lama saya..jemput datang kalau berkesempatan..ticket sudah mula kehabisan

along,lan,jay,syuk..call aku!! dapat satu lagu kita jamming kat konsert tu nanti pun dah cukup bahagiakan peminat kita .28 NOVEMBER 2018 di DEWAN FILHARMONIK PETRONAS KLCC..beli ticket di www.mpo.com.my

Tomok juga mengumumkan yang dia bakal membuat konsert ‘throwback’ lagu-lagu lamanya pada 28 November ini bertempat di Dewan Filharmonik Pertonas, KLCC.

Tambah peserta Super Spontan Extravaganza itu, dia akan cuba kumpulkan semula anggota kumpulan yang lain untuk sama-sama mengubat kerinduan peminat terhadap New Boyz.

Diruangan komen, rata-rata peminat sangat teruja dan tidak sabar dengan pengumuman yang dikongsikan oleh Tomok itu.

Kumpulan New Boyz dianggotai oleh Tomok, Syuk, Jay, Lan serta Along dan antara lagu yang popular adalah Sejarah Mungkin Berulang, Meraung dan Marah Bukan Sifatku

Foto/Video: Instagram & Carian Google

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Sumber: MH


Apa Kata Anda?