[VIDEO] “Moga Bila Besar Dia Tengok Lagu Ni, Tahu Saya Pernah Jaga Dia,” – DS Shahida Kongsi Muzik Latar Lagu, Minta Maaf Pada Ibu Kandung Qayyum

Semalam, isteri kepada usahawan Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida ada memuat naik sepotong video yang merakamkan aksi anak angkatnya Qayum yang berlatar belakangkan sedutan lagu.

Menerusi ruangan kapsyen, Shahida ada menulis ia latar tersebut merupakan sebuah lagu khas yang didedikasikan buat anak-anaknya. Ia merupakan lagu selawat dan akan dikongsikan di saluran YouTube tidak lama lagi.

“Istimewa utk Qayyum Aliffshah Bin Abd A’liy…..Belum siap lagi….nanti dah siap kita letak kat Youtube …nanti dah besar boleh tengok balik.

“Sebenarnya sebelum kes qayyum ni saya dan @aliffsyukriterlajaklaris mmg ada rekod 1 lagu dgn @hafizhamidun…lagu selawat. Saya just suka2 je utk anak2 saya dgr tapi sekarang saya hadiahkan lagu ni utk Qayyum.

“Semoga nanti dia besar dia tgk lagi lagu ni kat Youtube dan dia tahu saya pernah jaga dia,” tulisnya.

Pada masa sama, Shahida turut meminta maaf buat ibu kandung kanak-kanak berkenaan andai selama ini dia tidak dapat menjaga Qayyum dengan baik.

“Minta maaf juga kat mak qayyum dan semua sebab saya x jaga qayyum dgn baik dan bukan mak yg baik utk dia. Saya yakin dia akan lebih bahgia dgn mak dia nanti,” katanya lagi.

Lalu, perkongsian berkenaan secara langsung mengundang sebak di hati netizen, apatah lagi sedutan lagu tersebut juga turut mendayu-dayu.

Terdahulu, Qayyum yang baru sahaja sembuh dari diserang campak dikatakan akan diambil semula orang ibu kandung dalam tempoh terdekat.

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istimewa utk Qayyum Aliffshah Bin Abd A’liy…..Belum siap lagi….nanti dah siap kita letak kat Youtube …nanti dah besar boleh tengok balik😍😍… . Sebenarnya sebelum kes qayyum ni saya dan @aliffsyukriterlajaklaris mmg ada rekod 1 lagu dgn @hafizhamidun …..lagu selawat…….saya just suka2 je utk anak2 saya dgr….tapi sekarang saya hadiahkan lagu ni utk Qayyum…semoga nanti dia besar dia tgk lagi lagu ni kat Youtube dan dia tahu saya pernah jaga dia… . Minta maaf juga kat mak qayyum dan semua sebab saya x jaga qayyum dgn baik dan bukan mak yg baik utk dia…saya yakin dia akan lebih bahgia dgn mak dia nanti.. . P/S: Jangan kutuk2 ya kat sini…nanti kalau kutuk2 saya turn off komen

A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

Sehingga kini, video tersebut sudah pun ditonton hampir 600,000 kali dengan lebih 8,000 komen yang pelbagai daripada netizen.

Selepas mend*rita demam akibat seluruh badannya diserang campak hingga terpaksa bermalam di hospital, kini Qayyum sudah dibenarkan pulang.

Berita tersebut dimaklumkan penjaga kenapa kanak-kanak berkenaan, Datin Sei Nur Shahida yang juga merupakan isteri kepada pengarah kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri.

Menerusi sekeling foto yang dimuat naik, Shahida turut memberitahu rambut lebat Yom (panggilan buat Qayyum) terpaksa dipotong kerana ada bahagian kulitnya menggelupas di kawasan tersebut.

“Dah keluar wad, gunting rambut now dah sampai rumah. Saya suka rambut dia lama sebab lebat. Tapi terpaksa potong sebab dah start menggelupas di kepala, kesan campak.

Pada masa sama, Shahida turut menjelaskan ibu kandungnya pasti lega kerana Yom sudah sihat.

“Dah sihat nak bagi ke pangkuan mak dia pun senang hati, ambil sihat pulang pun kena sihat,” katanya sambil mendapat reaksi pebagai daripada netizen.

Kisah mengenai isu mahu menjaga kembali Yom difahamkan mulai tercetus apabila kononnya keluarga usahawan tersebut tidak melayan Yom seperti sepatutnya.

Bagaimanapun, hal tersebut dinafikan pasangan usahawan ini.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @BeritaSteady

Foto: Instagram DS Shahida via MH


Apa Kata Anda?