Susut & Tutup Leher, Penampilan Fizikal Terkini ‘Mr.Grey’ Fendy Bakry Dipersoal Netizen

Baru-baru ini, pelakon drama Mr.Grey yang juga merupakan bekas finalis Hero Remaja 2012/13, Fendy Bakry telah pun mengadakan majlis berbuka puasa bersama peminat dan jemputan khas di Hotel Sentosa Regency, Alor Star Kedah.

Meski ramai yang gembira dan memanjatkan rasa syukur kerana bintang berkenaan melakukan kemunculan di khalayak, namun penampilan fizikal bintang berusia 29 tahun yang kelihatan sedikit susut mengundang tanda tanya netizen.

Alhamdulillah #IftarBersamaFendyBakry by @FendyNisme

A post shared by Fadzil Zahari (@fadzilzahari) on

Malah, Fendy yang sejak kebelakangan ini sering tampil dalam keadaan leher yang ditutupi dengan selendang atau mafla turut menjadi tanda tanya.

VIDEO:

#RepostSave @abammaneh.nisme with @repostsaveapp ・・・ #Repost @eyranizers with @get_repost ・・・ Yeeeee #dramaMrGrey dh hbis..maka Drama kehidupan sbnr bermula semula mcm biasa…Sbg seorg shbt, ini shj mmpu dia buat selain atas sbb kerja pertemuan ni di aturkn.mana ada rancang pun nk pkai warna bju sama semua.. aiyooo.cuma sbg shbt, doa dan sokongn utk #mrFendy kekal positif.. Admin dpt byk btul dm2 yg smuanya positif ! Bguih la korg..Teruskan sokongan anda sbg pmnt..kdg2 cik Min happy tgk fans yg sgt positif..klu yg rasa xselesa posting vdeo ni, kena letak tgn di hti dan pkir apa sukatan fikiran yg buat rasa cmtu? Alahai ok what dpt kgsi sedikit kbnrn utk kebahagian dan syuman pmnt2.. kami happy tgk #missPanda kmi yg anggap tiada apa pun jd pada #MrGrey.. korg minat dan teruskn sokong ya.. yg xboleh move on dgn Drama Mr Grey, cik min paham.. Dlm tu diorg sweetttt sgt kan.. watak #NisaArdina tu lekat dlm otak angpa ka?Tksih la n support artis kami… gunakan medium official ya utk terus support.. Fake2 akaun Utk fans Eyra yg pmnt2 buat tnpa kbnrn utk cri publisiti, kmi hrgai cuma jgn smpai korg buat org salah faham dan burukkn keadaan.. Fans Eyra boleh maintain dgn Ig @EyraNizers #Eyranizers…Team @the_nizers ! . Sama juga Fans FB, sila terus ke Official Fc beliau… Terima Kasih ye.. .. Semua kebaikan dan yg baik2 tau.. @eyra.hazali @fendybakry #SemogaDirahmati #MampuGelengKepalaJela

A post shared by mrs_grey (@mrs_grey165) on

Apa pun, bersempena dengan bulan ramadan yang kini hampir ke penghujung tahun ini, ayuh kita doakan kesejahteraan Fendy. Moga kesihatan Mr.Grey kesayangan ramai ini sentiasa berada dalam keadaan baik.

 

Foto: Instagram Fendy dan Fadzil Zahari / MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Berita Steady


Apa Kata Anda?