Tahniah! Juara Maharaja Lawak Mega 2018 Milik SHIRO & Ini Senarai Penuh Pemenang!

Sungguh hebat persembahan pada malam ini malah kumpulan masing-masing sangat kreatif dengan idea yang mantap sehingga membuatkan ramai yang tercuit hati.

Antara kumpulan yang berjaya ke final adalah Taman, Puteh, Zero, Shiro dan Bocey. Malam ini merupakan malam terakhir bagi rancangan Maharaja Lawak Mega 2018 dan kumpulan Shiro bergelar juara pada kali ini.

Manakala bagi kumpulan Bocey di tempat kedua dan Zero pula memenangi tempat ketiga, tempat keempat ialah kumpulan Puteh dan tempat kelima, kumpulan Taman.

Tahniah diucapkan buat kumpulan Shiro

Pengacara bagi rancangan terkenal ini ialah Datuk AC Mizal yang mana telah mengumumkan Kumpulan Shiro iaitu Ajak dan Shahrol telah bergelar juara sekaligus membawa pulang trofi dan wang tunai sebanyak RM 500,000.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalau dah arwah maksudnya dah meninggal dunia. Jangan tanya arwah buat apa sekarang ni 😂 #ShiroMLM2018 #MLM2018 #MaharajaLawakMega 2018 www.maharajalawakmega.com.my

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak) on

Bukan hanya itu, kumpulan Shiro pada malam ini juga telah memenangi Oppo Punchline Machine yang terakhir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Oppo Punchline Machine Akhir di rangkul oleh kumpulan #ShiroMLM2018 #OPPOR17Pro #MenerangiMalammu #MaharajaLawakMega 2018

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak) on

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! BeritaSteady
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @BeritaSteady

Sumber: Zon Lawak

 


Apa Kata Anda?